Ana Sayfa Apple Yeni iPhone için kullanıcıları mutlu edecek iddia!

Yeni iPhone için kullanıcıları mutlu edecek iddia!

0

Son zamanlarda yeni iPhone modelleri ile ilgili söylentiler, sık sık gündeme düşüyor. Apple’ın önceki etkinliklerini göz önünde bulundurduğumuzda, yeni modellere altı ay uzaklıkta olduğumuzu söyleyebiliriz. Yaptığı başarılı tahminlerle bilinen blog sitesi MacOtakara, yaklaşan iPhone modelleriyle alakalı yeni detayları aktardı. Pek çok hayranı memnun edecek yeniliğe ait detaylar haberimizde.

Yeni iPhone modelleri USB-C portuyla gelebilir!

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberimizde, yaklaşan iPhone modellerininin kablosuz ters şarj özelliği ile gelebileceğini aktarmıştık. Söz konusu teknoloji kablosuz şarj destekleyen cihazları, yeni iPhone’lar ile şarj etmenize olanak sunacak. Bununla birlikte yaklaşan iPhone modelleri için kabloluhızlışarja yönelik yeni bir takım iddialar da bulunuyor.

Yeni iPhone

Mac Otakara ve diğer güvenilir kaynakların son zamanlarda belirttiği yeniliklerden birisi de, yeni iPhone modellerinin USB-Cbağlantı yuvasına sahip olabileceği yönünde. Söz konusu yenilik hem hızlı şarj noktasında hem de daha uygun fiyatlı ve kolay aksesuar bulmada avantajlar sunacaktır.

Lightning kabloların normal şartlarda bulunmasının daha zor olması ve fiyatlarının yüksek olması, kullanıcılar için bir dezavantaj sayılabilir. Bu yenilikle birlikte pek çok kullanıcı, birden fazla kablo taşıma derdinden de kurtulacaktır.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz