Ana Sayfa Haberler 4. ve 5. Nesil Apple TV için tvOS 12.2 Yayınlandı

4. ve 5. Nesil Apple TV için tvOS 12.2 Yayınlandı

0
tvOS 12.2 Güncellemesi

Apple bugün, 4. ve 5. nesil Apple TV için tasarlanan tvOS 12 işletim sistemine beşinci güncellemesi olan tvOS 12.2’yi yayınladı. tvOS 12.2, tvOS 12.1.2’nin piyasaya sürülmesinden iki aydan fazla bir süre sonra geldi.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/03/25/merakla-beklenen-ios-12-2-guncellemesi-yayinlandi/]

Ücretsiz bir güncelleme olan tvOS 12.2, Apple TV’deki Ayarlar uygulaması üzerinden Sistem > Yazılım Güncelleme bölümüne giderek indirilebilir. Otomatik yazılım güncellemelerinin açık olduğu Apple TV sahipleri için güncelleme otomatik olarak indirilecek ve yüklenecek.

Güncellemenin Sunduğu Yenilikler ve Değişiklikler

tvOS 12.2, iOS 12.2 yüklü iOS cihaz ile eşlendiğinde, kullanıcıların Siri’den Apple TV’de belirli bir medyayı oynatması için tasarlandı. Örneğin, Siri’den TV’nizde bir filmi oynatmasını isteyebilirsiniz. Bu özellik müzik, TV şovları ve filmler için kullanılabilir. Ayrıca özelliğin AirPlay 2 uyumlu belirli TV’lerde kullanılabilir olduğunun altını çizelim.

tvOS 12.2’nin beta test süresi boyunca başka herhangi bir yeni özellik veya değişiklik bulunmadı. Apple, tvOS güncellemeleri için sürüm notları sağlamıyor. Bu nedenle güncellemede başka ne gibi yenilikler veya değişikliklerin yer aldığını bilmiyoruz. Gözle görülür herhangi bir ek yenilik veya değişiklik görecek olursak bu yazımızı güncelleyeceğiz.

tvOS güncellemeler, genellikle küçük ölçekli olmakla birlikte, esas olarak ana yeni özelliklerden ziyade hata düzeltmelerine ve diğer küçük değişikliklere odaklı oluyorlar. Bu nedenle en yeni tvOS güncellemesi için de aynı şeyin geçerli olduğunu söylemek mümkün.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz