Ana Sayfa Apple Apple, Abonelik Tabanlı Yeni Oyun Hizmeti Apple Arcade’yi Duyurdu

Apple, Abonelik Tabanlı Yeni Oyun Hizmeti Apple Arcade’yi Duyurdu

0
Apple Arcade

Apple bugün, mobil ve masaüstü için abonelik tabanlı yeni oyun hizmeti Apple Arcade’yi duyurdu. Yeni hizmette Disney, Sega, Lego, Cartoon Network ve Konami gibi yüzlerce en iyi oyun üreticisi yer alıyor.

100’den Fazla Yeni ve Özel Oyuna Erişim

Apple’ın yeni hizmetine abone olan kullanıcılar, iPhone, iPad, Mac ve Apple TV’de hem çevrimiçi hem de çevrimdışı oynanabilecek 100’den fazla yeni ve özel oyuna erişim imkanı elde edecekler.

Apple Arcade, App Store’a özel bir sekmeyle geliyor ve oyunlar Apple’ın App Store editörleri ekibi tarafından seçiliyor. Apple, yeni hizmetinde kişiselleştirilmiş önerilerin de yer alacağını belirtti. Cupertino merkezli şirket, hizmetindeki oyunların kullanıcının rızası olmadan kullanıcı hakkında veri toplayamayacağını vaat ediyor.

Tüm Apple Arcade oyunları, tüm özellikler, içerikler ve güncellemeler ile ücretsiz olarak dahil edilen ve reklamlar veya uygulama içi satın alımlar olmadan oynanabilecek oyunlardan oluşuyor.

Apple’ın Dünya Çapında Pazarlama bölümünün kıdemli başkan yardımcısı Phil Schiller, “App Store dünyanın en büyük ve en başarılı oyun platformudur. Mobil ve masaüstü için ilk oyun abonelik hizmeti olan Apple Arcade ile oyunlara daha da önem vereceğiz.” dedi.

Schiller ayrıca, “iPhone, iPad, Mac ve Apple TV’de oynanabilecek 100’den fazla yeni ve özel oyun oluşturmaları için dünyanın en yenilikçi oyun geliştiricileriyle birlikte çalışıyoruz. Apple Arcade oyunları aileler için harika olacak, kullanıcı gizliliğine saygı gösterecek ve reklamlar olmayacak veya herhangi bir ek satın alma işlemi bulunmayacak. Her yaştan oyuncunun Apple Arcade’i seveceğini düşünüyoruz.” dedi.

Yeni Apple hizmeti, 2019 sonbaharında iOS, macOS ve tvOS genelinde 150’den fazla ülkede piyasaya sürülecek. Apple, geliştiricilerin yeni hizmete hazırlık yapmaları adına sunulan özel sayfayı ziyaret etmelerini istiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz