Ana Sayfa Apple Apple, Yeni TV Yayın Servisi Apple TV+’ı Duyurdu

Apple, Yeni TV Yayın Servisi Apple TV+’ı Duyurdu

0
Apple TV+

Apple bugün, yeni TV abonelik servisi olan Apple TV+’ı “Şov Zamanı” özel etkinliğinde duyurdu. Apple, yeni abonelik servisi ile orijinal televizyon şovlarına ve filmlerine ev sahipliği yapacak.

Serviste En Yaratıcı İçerikler Yer Alacak

Cupertino merkezli şirketin yeni servisi yenilenen Apple TV uygulamasında yer alacak.

Apple, yeni servisinin dünyanın en yaratıcı içeriklerinin evi olacağını ve orijinal TV şovları, filmler ve belgeseller sunacağını söylüyor. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca duyduğumuz gibi, orijinal içerik üreticileri arasında Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, J.J. Abrams, Jason Momoa ve daha birçok önemli isim yer alıyor.

Apple’ın İnternet Yazılım ve Servisleri’nin Başkan Yardımcısı Eddy Cue, “Dünyadaki en iyi hikayeci serilerinin kamera önünde ve arkasında Apple TV+’a gelmesinden onur duyuyoruz” dedi.

Cue ayrıca, “İzleyicilere, gizlice bir Apple TV+ peek bakışı yaşattığımız için çok heyecanlıyız ve bu sonbaharda kullanıma sunmayı planlıyoruz. Apple TV+, TV ve film severlerin henüz gördüğü en yüksek kalitede orijinal içeriklerine ev sahipliği yapacak.” dedi.

Apple, yeni servisinin 2019 sonbaharında başlayacağını ve abonelik hizmetinin ücretinin de o zaman açıklanacağını söyledi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz