Ana Sayfa Haberler 4. Nesil Apple TV, Apple TV HD’ye Dönüştü

4. Nesil Apple TV, Apple TV HD’ye Dönüştü

0

Apple’ın yakın zamanda yenilenen TV uygulaması ve yeni abonelik servisi Apple TV+’ı duyurmasının ardından 4. nesil Apple TV’nin ismini “Apple TV HD” olarak değiştirdi.

Cupertino merkezli şirket, 2015 yılında piyasaya sürülen 1080p Apple TV artık “Apple TV HD” olarak isimlendiriliyor.

Apple, Apple TV HD ile birlikte 2017’de piyasaya sürülen ve daha pahalı olan 5. nesil Apple TV 4K’nın satışını yapıyor.

Apple, 4K içeriğe ihtiyaç duymayanlar için 4. nesil Apple TV’nin satışını devam ettiriyor. Apple TV 4K’nın 32 GB depolama seçeneği ile sunulan modelinin fiyatı 1.579 TL. Apple TV HD’nin 32 GB depolama seçeneği ile sunulan modelinin fiyatı ise 1.299 TL.

4. Nesil Apple TV ve Apple TV HD

Hem Apple TV 4K hem de yeniden markalanan Apple TV HD, Apple’ın 2019 sonbaharında sunacağı TV servisine erişim sağlayacak.

Yeniden tasarlanan TV uygulamasıyla, HBO, Starz, SHOWTIME, CBS All Access, Smithsonian, EPIX, Tastemade ve Noggin gibi kanallara erişilebilecek. Kanallara abone olmayan kullanıcılar yenilenen TV uygulamasından abonelik yapabilecekler.

Yeni Serviste Hulu ve Netflix Yer Almayacak

Apple TV Kanalları, piyasaya sunulması sırasında birkaç kanalla sınırlı olacak, ancak Apple gelecekte daha fazlasını eklemeyi planlıyor. Hulu ve Netflix Apple TV+’a katılmayacaklar.

Yenilenen TV uygulaması, izlemek isteyebileceğiniz içeriği size tavsiye etmekte daha iyi olacak ve kişiselleştirme ve içerik önerileri amacıyla Amazon Prime, Hulu ve tüm Apple TV kanalları dahil olmak üzere 150’den fazla akış uygulaması içerecek. Yukarıda bahsedildiği gibi, içeriklerin bir kısmı TV uygulamasında tam olarak erişilebilecek, diğer içerikler ise sizi üçüncü taraf bir uygulamaya yönlendirecek.

TV uygulaması, Apple’ın TV+ servisine ev sahipliği yapacak ve bu sonbaharda piyasaya sürülecek. TV+, Apple’ın orijinal programlarının tümüne erişim sağlayacak ve şirketin 30’dan fazla TV şovu bulunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz