Ana Sayfa Aksesuar AirPods’un Kablosuz Şarj Kutusu Sızdırıldı

AirPods’un Kablosuz Şarj Kutusu Sızdırıldı

0
Apple Şarj Matı AirPower

Apple’ın merakla beklenen kablosuz şarj matı AirPower’ın halen ne zaman piyasaya sürüleceği belirsizliğini koruyor. Buna karşın geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen AirPods kablosuz şarj kutusunun sızdırılan kutusu şarj matının çok yakında piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

MacRumors’a bugün gönderilen fotoğrafta, Apple’ın AirPods’unun kablosuz şarj kutusu yer alıyor.

Apple AirPower Şarj Matı

Kablosuz şarj kutusunun üstünde AirPods’un kablosuz şarj kutusunun AirPower ile şarj edilebileceğini gösteren bir görüntü yer alıyor. Ayrıca şarj matı için Lightning veya USB-C gibi görünen kablo da net bir şekilde tasvir ediliyor.

Apple, ikinci nesil AirPods’unu geçtiğimiz hafta Çarşamba günü piyasaya sürmüştü. Cupertino merkezli şirket ikinci nesil AirPods’la birlikte kablosuz şarj kutusunu da piyasaya sürdü. İkinci nesil AirPods’un kablosuz şarj kutusu Qi uyumlu ve Qi uyumlu şarj matları ile tümüyle kablosuz bir şekilde şarj edilebiliyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/03/20/apple-yeni-airpods-2-duyurdu-iste-ozellikleri-ve-fiyati/]

Yakın zaman önce Apple, şarj matının marka haklarını güvence altına almayı başarmıştı. Bu konudaki detayları sizlerle paylaşmıştık.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/03/22/airpower-ismi-artik-resmen-apple-ait/]

The Wall Street Journal, Apple’ın bu yılın başlarında AirPower’ın üretimini onaylayarak başlattığını bildirmiş, saygın Apple analisti Ming-Chi Kuo, şarj matının 2019’un ilk yarısında piyasaya sürüleceğini söylemişti. Tayvanlı DigiTimes ise tedarik zinciri kaynaklarından gelen bilgiler ışığında AirPower’ın Mart ayının sonuna doğru piyasaya sürüleceğini öne sürmüştü.

AirPower, iPhone 8 ve daha yeni iPhone modellerini, Apple Watch Series 3 ve Series 4, AirPods’lar dahil olmak üzere birden fazla Apple cihazını aynı anda kablosuz olarak şarj etmek için tasarlandı.

Tüm bunlar Apple’ın kablosuz şarj matının piyasaya sürülmesine oldukça yakın bir dönemde olduğumuzun net bir göstergesi. Özellikle AirPower’ın kutusuna bir fotoğrafın ortaya çıkması artık Apple’ın kablosuz şarj matının kısa bir süre içinde piyasaya sürüleceği beklentilerini desteklemiş oldu. Şimdi gözler Apple’a çevrilmiş durumda.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz