Ana Sayfa Haberler Önemli Yeniliklerle macOS Mojave 10.14.4 Yayınlandı

Önemli Yeniliklerle macOS Mojave 10.14.4 Yayınlandı

0
macOS Mojave 10.14.4

Apple bugün, ilk kez Eylül ayında piyasaya sürülen macOS Mojave işletim sistemi için dördüncü büyük güncellemesi olan macOS Mojave 10.14.4’ü yayınladı.

macOS Mojave 10.14.4, küçük bir hata düzeltme güncellemesi olan macOS Mojave 10.14.3’ün piyasaya sürülmesinden iki aydan uzun bir süre sonra geldi.

macOS Mojave 10.14.4, Sistem Tercihleri’nin “Yazılım Güncellemesi” bölümüne gidilerek hemen şimdi indirilebilir. Güncelleme, macOS Mojave’yi destekleyen tüm Mac kullanıcıları için kullanılabilir ve tümüyle ücretsizdir.

Güncellemenin Sunduğu Yenilikler

Mojave 10.14.4, Apple News kullanıcılarının haber ve dergilere aylık olarak sınırsız erişim için kayıt olmalarını sağlayacak şekilde tasarlanan yeni Apple News+ abonelik hizmeti için destek sunuyor. Güncelleme ile ayrıca Kanada’daki Mac kullanıcılarının Fransızca, İngilizce ya da her iki dildeki haberlere erişmesine izin vererek Kanada’ya Apple News’i getiriyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/03/25/apple-yeni-servisi-apple-news-plus-duyurdu/]

Güncelleme, Safari için Touch ID’yi kullanarak Otomatik Doldurma özelliği için destek sunuyor. Ayrıca Safari’ye otomatik koyu mod temalarını getiriyor. Bu özelliği kullanmak için Mojave’de Koyu Mod’un etkileştirilmesi yeterli. Güncellemeyi yükledikten sonra koyu tema seçeneği olan bir web sitesi ziyaret edildiğinde web sitesinin koyu tema özelliği otomatik olarak etkinleştiriliyor.

Ayrıca Apple, dün, merakla beklenen iOS 12.2 güncellemesini yayınladı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/03/25/merakla-beklenen-ios-12-2-guncellemesi-yayinlandi/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz