Ana Sayfa Apple Apple, “Şov Zamanı” Etkinliğinin Tam Videosunu Paylaştı

Apple, “Şov Zamanı” Etkinliğinin Tam Videosunu Paylaştı

0
Şov Zamanı Etkinliği

Apple, 25 Mart’ta düzenlenen “Şov Zamanı” özel etkinliğinin tam videosunu etkinliği kaçıranlar için paylaştı. 1 saat 49 dakikalık video YouTube’da paylaşıldı.

“Şov Zamanı” Etkinliği

Apple, özel etkinliğinde çoğu yılın ilerleyen günlerinde piyasaya sürülecek olan yeni hizmetlerine odaklandı. Apple’ın duyurduğu yeni hizmetleri arasında Apple News+, Apple Card, Apple Arcade, Apple TV+ ve yenilenmiş bir Apple TV uygulaması yer alıyor.

Etkinlikte duyurulan ve şu anda kullanılabilen tek hizmet Apple News+. Apple News okuyucularının The Wall Street Journal gibi haber sitelerinin içeriklerine ve dergilere 9,99 dolara erişmelerini sağlıyor.

Bu yaz piyasaya sürülecek olan Apple Card, Goldman Sachs ile ortaklaşa yayınlanan yeni bir Apple kredi kartı. Apple Card, doğrudan Wallet (Cüzdan) uygulamasında yer alıyor. Apple Card ile alışveriş yapılabiliyor ve Apple’dan yapılan alışverişlerde günlük para iadesi sağlanıyor.

Apple Arcade, Apple’ın bu sonbaharda piyasaya sürmeyi planladığı ve abonelere 100 iOS oyununa tek bir aylık ücret karşılığında erişim hakkı verecek olan bir oyun hizmeti. Apple, hepsinin yeni olduğu ve hizmet düşünülerek yaratılan oyunları hizmeti kapsamında sunacak. Apple Arcade servisi ile erişilen oyunlarda reklamlar ve uygulama içi satın alımlar yer almıyor.

Aynı zamanda bu sonbaharda piyasaya sürülecek olan Apple TV+, Apple’ın orijinal içeriklerini barındıracağı yeni TV akış hizmeti. Sadece Apple tarafından oluşturulan içerikleri sunacağı için hizmet HBO gibi bir şeye benziyor denilebilir. Apple ayrıca, Mayıs ayında kullanıma sunulacak olan ve TV uygulamasından çıkmadan izleyebileceğiniz içerikler satın alabileceğiniz, abonelikli yenilenmiş bir Apple TV uygulamasını da duyurdu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz