Ana Sayfa Haberler iOS 12.3 Beta 1 Yayınlandı

iOS 12.3 Beta 1 Yayınlandı

0
iOS 12.3 Beta

Apple bugün, iOS 12.2’yi yayınlamasından sadece birkaç gün sonra geliştiriciler için iOS 12.3 güncellemesinin ilk beta sürümünü yayınladı. Kayıtlı Apple geliştiricileri için yeni iOS sürümünün ilk betası şimdi ulaşılabilir.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/03/25/merakla-beklenen-ios-12-2-guncellemesi-yayinlandi/]

Kayıtlı Apple geliştiricileri, uygun konfigürasyon profilini Geliştirici Merkezi’nden iOS cihazlarına indirip yükledikten sonra iOS 12.3 beta 1’i Apple Geliştirici Merkezi’nden veya direkt Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme menüsünden indirebilirler.

iOS 12.x güncellemesi olarak yeni yazılım küçük iOS 12.x.x güncellemelerine kıyasla daha önemli özellikleri beraberinde getiriyor olabilir. iOS 12.3, iOS 12.2 güncellemesinden sonra iOS 12 için yayınlanan üçüncü büyük güncelleme olacak.

Muhtemelen Apple, Mayıs ayında piyasaya süreceği yenilenmiş TV uygulamasını yeni iOS güncellemesiyle kullanıcılarının kullanımına sunmayı planlıyor olabilir. Ayrıca, güncellemeyle Pazartesi günkü “Şov Zamanı” özel etkinliğinde duyurulan yeni Apple News+ hizmetine özgü iyileştirmeler sunuyor olabilir.

Apple TV ve iOS cihazlar için yeniden tasarlanan TV uygulaması, güncellenmiş bir görünüme ve yeni birçok özelliği beraberinde getiriyor. Yeni öneri motoru ile ilgi alanınıza uygun TV şovlarını ve filmleri görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca yeni Kanallar özelliği ile uygulama içinde HBO, Starz ve Showtime gibi video akış kaynaklarına abone olabilir ve içeriklerine ulaşabilirsiniz.

Cupertino merkezli şirketin iOS 12.3’te ne gibi yenilikler veya değişiklikler sunduğunu henüz bilmiyoruz. Güncellemeyle ilgili yenilikleri ilerleyen saatlerde sizlerle paylaşacağız.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz