Ana Sayfa Haberler Yeni TV Uygulamasıyla iOS 12.3 Public Beta 1 Yayınlandı

Yeni TV Uygulamasıyla iOS 12.3 Public Beta 1 Yayınlandı

0
iOS 12.3 Public Beta 1

Apple bugün, geliştiriciler için iOS 12.3’ün ilk betasını yayınlamasından bir gün sonra halka açık Beta Yazılım Programı’na kayıtlı kullanıcılar için iOS 12.3 Public Beta 1’i yayınladı.

iOS 12.3’ün ilk betası, yeni Apple News+ hizmetini kullanıma sunan iOS 12.2’nin yayınlanmasından sadece birkaç gün sonra yayınlandı.

Apple’ın Beta Yazılım Programı’na kayıt olan kullanıcılar, cihazlarına uygun konfigürasyon profilini yükledikten sonra iOS 12.3 Public Beta 1’i indirebilirler. Güncellemeyi indirmek için Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme menüsünü kullanmanız yeterli.

iOS 12.3 Yenilikleri

iOS 12.3, Apple’ın 25 Mart’taki özel etkinliğinde tanıttığı yeni TV uygulamasını getiriyor. TV uygulaması, erişimi kolay tek bir noktadanTV şovlarını, filmleri, spor, haberler ve daha fazlasını sunan orijinal TV uygulamasının güncellenmiş bir sürümü.

Güncellenen TV uygulamasında, yeni “Sizin İçin” bölümü aracılığıyla sunulan içerik önerileri iyileştirilmiş. Bu bölümde geçmişte izlediklerinize dayanarak seveceğiniz TV şovları ve film önerileri yer alıyor.

Ayrıca Kanallar adı verilen yeni bir özellik bulunuyor. Kanallar, başka bir uygulama açmanıza gerek kalmadan kaydolabileceğiniz ve TV uygulamasında izleyebileceğiniz abonelik hizmeti. Yeni Kanallardan bazıları CBS All Access, Starz, Showtime, HBO, Nickelodeon, Mubi, The History Channel Vault ve Comedy Central. Kullanıcılar bu kanallara direkt yeni TV uygulamasıyla abone olabiliyor ve erişim sağlayabiliyorlar.

Gelecekte, yeni TV uygulaması aynı zamanda Apple’ın orijinal TV şovları ve filmleri için yayın hizmeti olan Apple TV+’a ev sahipliği yapacak.

Yeni TV uygulaması dışında iOS 12.3’ün performans iyileştirmelerine ve hata düzeltmelerine odaklı bir güncelleme olduğunu belirtelim. Elbetteki Apple, gelecekteki beta güncellemeleriyle sürpriz yeni özellikler sunabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz