Ana Sayfa Aksesuar AirPods 2 Parçalarına Ayrıldı

AirPods 2 Parçalarına Ayrıldı

0
AirPods 2 Parçaları

Apple, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü AirPods 2’yi bir basın bülteniyle duyurmuş ve piyasaya sürmüştü. Kablosuz şarj kutusuyla gelen ve pil ömründe iyileştirmeler yapılan AirPods 2 parçalarına ayrıldı.

iFixit bugün, AirPods 2’yi parçalarına ayırdığını açıkladı. iFixit sayesinde, ikinci nesil AirPods’un Bluetooth 5.0 ile H1 çipine ve kulaklıkların her birinin içindeki 93 milliwatt’lık pile daha yakından bakma fırsatımız olmuş oldu. iFixit tüm bu parçalara hiç olmadığı kadar yakından bakmamızı sağlıyor.

Yeni Kablosuz Şarj Kutusunun Pil Kapasitesi Belli Oldu

AirPods 2’nin kablosuz şarj kutusunun içindeki pilin kapasitesi 398 mAh ve halefine göre tek farklılığı devre kartında su geçirmez bir kaplamanın yer alması. Onarım web sitesi su geçirmez kaplamanın dayanımı arttırmak için yapıldığını ve pilin onarımının mümkün olmadığını belirtiyor. Bu noktada önceki nesil şarj kutusuyla yeni kablosuz şarj kutusunun pil kapasitesi değişmeden kalmış.

Tamir Edilebilirlik Puanı 10 Üzerinden “0”

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, yeni Airpods’un tamir edilebilirlik puanı “0”. iFixit, AirPods’un tamir edilebilirlik puanının düşük olmasının nedeni olarak kullanılıp atılmaya devam ettiklerini söylüyor.

Kulaklıklara zarar vermeden donanım bileşenlerine erişilmediğinden AirPods tüketilebilir bir ürün olduğundan dolayı AirPods’a servis yapmak mümkün değil. Özetle, ikinci nesil AirPods’un tamir edilebilirlik durumu birinci nesil ile aynı, değişmeden kalmış durumda. iFxit’in web sitesindenden ikinci nesil AirPods’la ilgili daha fazla detaya ve teknik özelliklere ulaşabilirsiniz [doğrudan bağlantı].


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz