Ana Sayfa Apple Apple’dan, Tesla’ya büyük hamle!

Apple’dan, Tesla’ya büyük hamle!

0

Yalnızca akıllı telefon üretmekle kalmayan Apple, teknolojinin her alanına yaptığı yatırımları artırıyor. Uzun zamandır gizli bir şekilde otonom ve elektrikli araç üzerinde çalıştığı bilenen teknoloji devi, şimdi de önemli bir transfer yaptı.

Apple ve Tesla her an rakip olabilir!

Daha önce Tesla’nın elektrikli güç aktarımından sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Michael Schwekutsch şimdi Apple saflarına katıldı. Apple’ın elektrikli ve otonom araç projesi için önemli bir transfer olarak değerlendirilen bu transfer, teknoloji devinin çalışmalarına hız katacağı anlamına geliyor.

Elektrikli araçlar konusunda önemli tecrübelere sahip olan Schwekutsch’ın şimdiye kadar Tesla Roadster ve Semi’nin geliştirilmesinde imzası bulunuyor. Ayrıca, BMW i8, Fiat 500 eve Porsche 918 Spyder modellerinde de yöneticinin önemli bir rolü bulunuyor.

Apple’ın bu transferi, şirketin kendi içinde geliştirdiği ve çalışanların kullanacağı otonom araçlar için de yapmış olabileceği düşünülüyor. Şirket, kampüs içinde de ulaşımı otonom araçlarla sağlayacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz