Ana Sayfa Apple Apple News+ ilk iki günde neler yapabildi?

Apple News+ ilk iki günde neler yapabildi?

0

Apple, geçen günlerde yeni abonelik servislerini tanıttı. Bu servisler arasında yer alan Apple News Plus’ın iki günlük performansı dikkat çekti. İki günde servise katılan Apple News Plus abone sayısı

Apple News+ tanıtıldı! İşte özellikleri…

Apple News Plus abone sayısı dikkat çekti!

Aylık 10 dolara abone olunabilen Apple News Plus, iki günde 200 binden fazla aboneye ulaştı. İlk ayın ücretsiz olduğu serviste, kullanıcılar 300’den fazla dergi de olmak üzere çeşitli yayınlardan binlerce makale okuyabiliyor.

İnsanların bir cihaz ile dünyadaki her habere ulaşabilmelerini sağlamak isteyen Apple, yeni abonelik servisi ile bunu yapacak gibi duruyor. Haberler için tek kaynak olmak isteyen şirket, güvenilir kaynaktan yayınladığı haberlerin yanında göz zevkine hitap edecek dergilerle de içeriklerini zenginleştiriyor.

Yeni haber servisi, piyasaya sürülmeden önce, Apple’ın yayıncıların hizmete katılma konusunda tereddütle yaklaşıyordu. Bunun sebebi ise Abonelik ücretlerinin yüzde 50’si yayınlara, kalan kısmının ise Apple’a kalacak olmasıydı. Ancak, bu gidişle hem Apple’ın hem de yayıncıların Apple News Plus’tan yana yüzleri gülecekmiş gibi duruyor.

İki günde 200 binden fazla aboneye sahip olan Apple News Plus‘ın abone sayısı ilerleyen günlerde kaç bine ulaşacak? Göreceğiz.

Siz, Apple’ın yeni haber servisi hakkında ne düşünüyorsunuz?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz