Ana Sayfa Apple ABD’li kullanıcıların tercihi Apple Music!

ABD’li kullanıcıların tercihi Apple Music!

0
ücretsiz Apple Music

Yayınlanan bir rapora göre Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kullanıcılar, Spotify yerine Apple Music tercih ediyor. Konu ile ilgili detaylar haberimizde!

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/05/airpods-2-mi-powerbeats-pro-mu-tercih-rehberi/]

Apple Music hızla büyüyor!

Bugün, The Wall Street Journal bir rapor yayınladı. Rapora göre Apple Music, Amerika Birleşik Devletleri’nde daha çok abone sayısına sahip. Bununla beraber, Spotify küresel ölçekte önde.

Konu ile ilgilenen uzmanlara göre, Apple’ın müzik hizmetinin Şubat ayı sonu itibari ile ABD’de 28 milyon abonesi bulunuyor. Spotify ise Amerika Birleşik Devletleri’nde 26 milyon kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Spotify’ın piyasaya sürülmesinden yıllar sonra, daha yeni sayılabilecek bir zaman diliminde piyasaya sürülen Apple’ın müzik hizmetinin bu başarısı oldukça etkileyici.

Apple Music Friend Mix

Apple, büyüme hızlarında da Spotify’ı geride bıraktı. Apple Music’in aylık büyüme hızının yüzde 2.6 ile yüzde 3 arasında olduğu tahmin ediliyor. Spotify ise aylık olarak yüzde 1.5 civarında büyüyor. Bu, en iyi ihtimalle Apple’ın iki kat daha hızlı büyüdüğünü gösteriyor.

Spotify için iyi olan şey ise hala küresel çapta lider olması. Rakamlara göre Spotify 95 milyon aboneye sahip. Apple’ın ise ortalama 50 milyon aboneye sahip olduğu tahmin ediliyor. Fakat büyüme hızlarına bakıldığında, Apple yakın sayılabilecek bir zaman diliminde Spotify’ı geride bırakabilir.

Siz ne düşünüyorsunuz? Hangi ürünü kullanıyorsunuz? Hizmetten memnun musunuz? Yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz