Ana Sayfa Apple iOS 12.1.4’e geri dönüş artık mümkün değil!

iOS 12.1.4’e geri dönüş artık mümkün değil!

1
iPhone XR'ı En Çok Android Kullanıcıları Tercih Ediyor

Geçtiğimiz ay yayınlanan ve bir çok yenilik barındıran iOS 12.2 sürümünden iOS 12.1.4 sürümüne geri dönüş kaldırıldı. Detaylar haberimizde!

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/03/28/yeni-tv-uygulamasiyla-ios-12-3-public-beta-1-yayinlandi/]

iOS 12.1.4 imzaları kaldırıldı!

Apple, genel olarak bir güncelleme yayınladıktan birkaç hafta sonra iOS’in eski sürümlerini imzalamayı durdurur. Böylece geçtiğiniz yeni sürümden eski sürüme dönüş yapamazsınız. iOS 12.2, 25 Mart’ta, Apple’ın “Show Time” etkinliğinden hemen sonra kullanıcılar için yayınlandı. Ve bugün Apple, iOS 12.1.4 için imzalama sistemini kaldırdı. Kullanıcılar bundan sonra iOS 12.2’den iOS 12.1.4‘e geri dönüş yapamayacak.

iPhone, Premium Telefon Pazarına Hükmetmeye Devam Ediyor

Sürüm düşürme, genellikle jailbreak cihaz kullanıcılarının sıklıkla yararlandığı bir özellik. Bunun dışında mevcut sürümden memnun olmayanlar, yeni sürümde yavaşlama sorunu yaşayanlar veya bir hata ile karşılaşanlar da eski sürüme dönmek isteyebiliyorlar. Fakat iOS 12.2‘ye geçiş yaptıysanız bu artık mümkün olamayacak.

iOS 12.2 geçtiğimiz haftalarda çıkmış, Apple News +, yeni 4 adet Animoji karakteri, yeni AirPods’lar ve Powerbeats Pro için destek ve daha bir çok özellikle gelmişti.

Ayrıca Apple’ın bir sonraki sürümü olacak iOS 12.3‘te şu an beta sürümü aşamasında. O sürüm ile birlikte TV uygulaması yenilenecek.

Siz ne düşünüyorsunuz? iOS 12.2’den memnun kaldınız mı? Yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz