Ana Sayfa Apple iPad mini ne kadar dayanıklı? İşte cevabı!

iPad mini ne kadar dayanıklı? İşte cevabı!

0

Rakiplerine kıyasla küçük ekranda üst seviye performans sunan iPad Mini için dayanıklılık testi yayınlandı. iPad Mini 5 dayanıklılık testi birçok kişinin tahmin edebileceği gibi JerryRigEverything, YouTube kanalı tarafından yayınlandı.

Yeni iPad Mini dayanıklılık testinde!

Her zamanki gibi ekran çizilmesi ile başlayan dayanıklılık testinde yeni iPad Mini’nin, ekranı beşinci seviyeye kadar mukavemet gösterirken, altıncı seviyeden itibaren ciddi çizikler oluşuyor. Bu ekranda Corning’e ait herhangi bir koruma teknolojisi kullanılmazken, sadece çizilmeye dayanıklı cam olarak ifade ediliyor.

Cihazın ön kamerası ve Touch ID sensörü dayanıklı yapısını gözler önüne seriyor. Arka kamera ise tornavida ile kısa süre içerisinde kamerada büyük hasar oluşuyor. Bununla birlikte iPad Mini 5’in metal kasası bıçakla kolayca çiziliyor.

Ekran ateşe maruz bırakıldığında ise oluşan leke büyük oranda yok olurken ekranda küçükte olsa bir hasar kalıyor. Son olarak bükülme testine geçildiğinde ise iPad Mini 5’in bükülerek bu testten geçemediğini görüyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz