Ana Sayfa App Store Haftanın iOS oyunları (7 Nisan 2019)

Haftanın iOS oyunları (7 Nisan 2019)

0

iOS cihazlar için popüler uygulama ve oyun mağazası App Store’da yer alan farklı kategorilerdeki milyonlarca oyun arasından gözümüze çarpan, deneyimlediğimiz oyunları sizlerle paylaşıyoruz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/03/apple-arcade-ile-gelecek-en-iyi-oyunlar/]

Bu haftanın iOS oyunlarında ünlü bir serinin ruhani devamı niteliğinde bir yapıt, menajerlik dünyasına giriş yapabileceğiniz ve adım adım zirveye gideceğiniz bir efsane, bir de diğer oyunlardan farklı, sanatsal bir deneyim sunan oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu var.

Bu haftanın iOS oyunları şöyle:

The Elder Scrolls: Blades

Efsane oyun serisi Elder Scrolls oyunlarını mutlaka hepiniz duymuşsunuzdur. Onun son oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim oyunu ile bağlantılı olan bu oyunda bir şövalyeyi kontrol edeceğiz. Mevcut kraliyet tarafından sürgüne yollanan bu özel şövalye ile çeşitli maceralara dalacak, eğlencenin doruklarına çıkacağız. Oyun, RPG türünün neredeyse tüm niteliklerini üzerinde taşıyor. Oyunu ücretsiz olarak App Store üzerinden indirebilirsiniz.

Football Manager 2019 Mobile

Futbolla ilgisi olan herkes eminiz ki bu oyunun bilgisayar sürümünü bir kez olsun oynanmıştır. Bu oyunda menajerlik kariyerimize en alt liglerden başlayacak ve onlarca kupa kazanacağız. Türkiye liglerinin de içinde olduğu bu oyun, Türkçe dilini de destekliyor. Bunun dışında onlarca ligi içerisinde barındıran oyun, en spesifik takım ayarlarını yapmanıza da olan tanıyor.

Oyun, App Store üzerinden 59,99 TL’ye satın alabilirsiniz. Fakat burada özellikle dikkat etmeniz gereken bir nokta var. Oyun haftalık indirimlerle beraber bazen 39,99 TL’ye düşmekte.

Lunar Flowers

Bu oyunun grafikleri tek kelime ile mükemmel. Çeşit çeşit bulmacaları çözeceğiniz bu yapıtta, bir çok farklı engelle karşılaşacaksınız. Küçük bir kızın özel macerasını deneyimleyeceğiniz bu oyun iOS kullanıcıları için ücretsiz olarak indirilebilir durumda.

Bu hafta seçtiğimiz iOS oyunları bunlar. Hepsinden büyük bir zevk alacağınızdan eminiz. Siz de sevdiğiniz oyunları, haftanın oyunu listesinde olmasını istediğiniz iOS oyunlarını bize yorum olarak belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz