Ana Sayfa Haberler 2019 iPhone modelleri ile ilgili bilinenler

2019 iPhone modelleri ile ilgili bilinenler

2

Yayınlanan son raporlar, bilgiler eşliğinde 2019 yılında çıkacak iPhone modelleri ile ilgili tüm detayları sizinle paylaşacağız. Öğrenmek için okumaya devam edebilirsiniz.

[bkz url= https://www.sihirlielma.com/2019/04/08/2020-iphone-modelleri-5nm-islemci-ile-gelebilir/]

4 yeni iPhone modeli gelebilir!

Japon Apple blog sitesi Macotakara, bu sabah 2019 iPhone modelleri ile ilgili bazı sıra dışı iddialarda bulundu. Bundan önceki söylentiler, 2019 yılında çıkacak cihazların, 2018 yılında çıkan iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR’ın yerini alacağı yönündeydi.

Güvenilir Çin tedarik kanallarını kaynak gösteren Macotakara, XR ve XS modelinin halefi olacak iki modelin dışında 6.1 inç ve 6.5 inç ekran boyutuna sahip iki iPhone daha çıkacağını belirtti. Bu iki büyük ekranlı model, daha önceki iddialara konu olan üçlü kamera sistemine göre göre özel tasarlanacak.

Sitenin iddialarına dikkatli yaklaşmakta elbette ki yarar var. Fakat Macotakara’nın geçmişte iPhone 7’lerden 3.5 mm jakın kaldırılacağını belirten ilk site olması da iddiaların ne kadar güçlü bir kaynaktan geldiğini gösterir nitelikte.

Yeni 6.1 inç ve 6.5 inç’lik iki modelde Apple, üç mercekli kamera adacığının boyutundaki artışı dengelemek amacıyla telefonu inceltecek. Böylece cihazlar dikkatleri incelikleri ile üzerlerine çekecek.

Bilindiği kadarıyla üçlü kamera sistemine sahip olacak cihazlardaki sensörler, şu ana kadar Apple’ın kullandığı en büyük ve en kaliteli sensörler olacak. Bu sayede kamera deneyimi çok yüksek noktalara çekilecek.

Ekranlarla ilgili sızan bilgilere göre, iPhone XS’in yerini alacak cihaz ve daha büyük ekranlara sahip olacak iki cihaz OLED ekrana sahip olacaklar. iPhone XR yerine gelecek olan cihazın ise LCD teknolojisini kullanması bekleniyor.

Çıkması beklenen tüm cihazlarda tersine şarj teknolojisinin desteklenmesi bekleniyor. Ayrıca üç kameraya sahip olacak iki modelin USB-C teknolojisiyle geleceği iddia ediliyor.

Söz konusu iddiaların hepsi sadece birer söylentiden ibaret olabilir, fakat geçmiş deneyimlere bakıldığında bir çoğunun da gerçek çıkacağını öngörmek mümkün.

Siz ne düşünüyorsunuz? 2019 iPhone modellerinden birini alacak mısınız? Hangi modeli tercih edersiniz? Yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz