Ana Sayfa Haberler MacOS 10.14.5’in ikinci beta sürümü çıktı

MacOS 10.14.5’in ikinci beta sürümü çıktı

0

MacOS 10.14.5 beta 2 dün geliştirici sürümü ile sunulmuştu. Bugün ise Apple, söz konusu güncellemeyi halka açık beta sürümü olarak kullanıcılara sundu.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/07/2019-imac-mi-yoksa-imac-pro-mu-tercih-rehberi/]

MacOS 10.14.5 çıktı!

Eğer siz de Apple’ın beta platformuna üyeyseniz, sistem tercihleri altından veya Mac App Store üzerinden söz konusu güncellemeyi edinebilirsiniz.

Eğer beta programı kullanıcısı değilseniz ve güncellemelere önceden erişmek istiyorsanız beta.apple.com üzerinden söz konusu platforma kayıt olabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, bir sorun olduğunda Apple’ın konuyla ilgili sorumluluk almayacak olması. Ayrıca beta sürümlerini ana Mac cihazlarınıza kurmanızı önermiyoruz. Çünkü oluşabilecek bir sorunda verileriniz silinebilir, var olan projeleriniz zarar görebilir.

Güncelleme ile birlikte 10.14.4 üzerinde var olan bazı hata iyileştirmeleri ve çeşitli güvenlik geliştirmeleri geliyor. Bunun dışında sürüm notlarında yeni bir özellik göze çarpmıyor.

Apple, bir önceki sürüm olan 10.14.4 ile kullanıcılara Apple News+ adlı hizmetini sunmuştu. Apple News+ kısa sürede büyük ilgi görmüş, ilk iki gününde iki yüz bin aboneye ulaşmıştı. Abonelik, Amerika Birleşik Devletleri’nde 9.99 $’a kullanılabiliyor.

Siz beta sürümleriniz kullanıyor musunuz? Son sürümü yüklediniz mi? Yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz