Ana Sayfa Apple En iyi iPad Pro klavyesi alternatifleri

En iyi iPad Pro klavyesi alternatifleri

0

Apple, 11 ve 12,9 inç iPad Pro modelleri için Akıllı klavyesini tasarladı, ancak bu ürün süper ince olmasına rağmen, bazı kullanıcılar için pahalı bir seçenek. Ayrıca klavyenin hissiyatı da bazı kullanıcıların hoşuna gitmemekte. Bizde sizler için en iyi iPad Pro klavyesi alternatiflerini inceledik.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/09/photoshop-alternatifi-pixelmator-photo-ipad-icin-cikti/]

En iyi iPad Pro klavyesi alternatifleri

12,9 inç iPad Pro için çeşitli klavyeler test ettik, bunlardan iki tanesini sizlere sunmaya karar verdik. Bunların ikisi de birbirinden farklı, kullanıcı deneyimi özel olan ürünler.

Zagg Slim Book Go

Zagg Slim Book Go, klavyesinin hissiyatı ile ön plana çıkıyor. Bunun dışında ürün biraz hantal. Üründe portatif olmasından çok, koruyuculuğa önem gösterilmiş. iPad‘i sürekli yanınızda taşıyıp, gitmek istediğiniz yerlere götüren biriyseniz bu ürün sizin için biraz ağır kalabilir. Fakat ürünü sabit kullanan, koruyuculuğu üst düzey bir ürün istiyorsanız bu ürün size uygun olacaktır.

Kasası sert plastikten yapılmış bu ürün, klavyesinin önünde keçe hissiyatı uyandıran bir kaplamayla geliyor. Dilerseniz iPad’in arka tarafını koruyacak kapağı klavyeden ayırabilir, ayrı ayrı kullanabilirsiniz. Bu durumda koruyuculuk görevi tamamen bitmiş olsa da ürün, çok daha hafif bir hale gelecektir. Üründe klavye ile bileğinizde oluşacak boşluk mesafesi iyi ayarlanmış, böylece kolay ve uzun yazıları kolayca yazabileceksiniz. Klavyenin en büyük eksisi ise arkadan aydınlatmalı tuşların bulunmayışı. Medya tuşları da klavyenin üzerinden bulunmakta.

Ürünün resmi fiyatı 99 dolar olmakla beraber, indirim dönemlerinde daha uygun fiyatlara almak mümkün olacaktır.

Logitech Slim Folio Pro

Logitech’in son ürünlerinden olan Slim Folio Pro, Slim Book Go’dan farklı olarak ayrılabilir klavye / kılıf desteği sunmuyor. Cihazın çevresini çepeçevre saran plastik çerçeve cihazın ince çerçevesine biraz kalınlık katıyor.

Logitech Slim Folio Pro, klasik klavye deneyimi yaşamak isteyenler için birebir. Klavyenin basış hissiyatı mükemmele yakın. Logitech Slim Folio Pro, bir çok medya kontrolünü klavye üzerinden yapmanıza da olanak sağlıyor.

Cihazın Zagg’ın ürününe kıyasla en büyük artısı ise biraz daha ince ve taşınabilir yapıda olması. Bunun dışında klavyede arkadan aydınlatmalı tuşlar da bulunuyor. Böylece, gece yazı yazmanız daha da kolay bir hal alıyor. Bu LED’lerin renklerini değiştirmek ise mümkün değil. Fakat parlaklığı ayarlanabilir.

Cihazın global pazarda fiyatı 120 Amerikan Doları civarında. 12.9 inçlik model için ise 130 Amerikan Doları bedel isteniyor. Ürünün ülkemiz fiyatı ise henüz belli değil.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz