Ana Sayfa Apple Arkadaşlarımı Bul ve iPhone’u Bul birleşiyor

Arkadaşlarımı Bul ve iPhone’u Bul birleşiyor

0
iPhone Xs Max'in Üretimi Yarı Yarıya İndirilebilir!

Apple, “Arkadaşlarımı Bul” ve “iPhone’u Bul” uygulamalarının yerini alacak yeni bir uygulama üzerinde çalışıyor. “GreenTorch” kod adıyla geliştirilen bu uygulama şu anda Apple mühendisleri tarafından test ediliyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/17/macbook-air-ekrani-artik-daha-parlak/]

Apple yeni bir ürün üzerinde çalışıyor!

Uygulamanın gelişiminden haberdar olan bir grup geliştirici 9to5Mac’e isim vermeden röportaj verdi. Buna göre söz konusu uygulama “Arkadaşlarımı Bul” ve “iPhone’u Bul” uygulamalarının yerini alacak. Yeni birleşik uygulama önemli bir yeniliği de beraberinde getirecek. “Ağ Bul” olarak adlandırılacak bu özellik, cihazların Wi-Fi veya herhangi bir hücresel veriye bağlı olmadan izlenmesine olanak tanır.

Bu uygulama ile beraber kullanıcılar konumlarını aile üyeleriyle paylaşmanın yanında seçeceği arkadaşlarıyla da paylaşabilirler. Arkadaşlar, birbirlerine konum paylaşma isteği de gönderebilirler. Konumunuzu sadece belirli bir süreliğine paylaşabilir, ya da sürekli paylaş olarak ayarlayabilirsiniz. Bununla beraber iPhone’u Bul özelliğinde olduğu gibi iPhone’unuzu, iPad’inizi, Apple Watch’unuzu, Mac’inizi ve Airpods’unuzu kayıp moda alabilir, bulmak için ses çıkartma özelliğini kullanabilirsiniz.

Ayrıca daha da önemlisi artık herhangi bir cihazınızı bu listeye ekleyebileceksiniz. Apple’ın bir süredir konum takip cihazı üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Önemli gördüğünüz bir eşyanıza bu konum takip cihazını taktığınızda, eşyanızı nerede olursa olsun takip edebileceksiniz. Bu eşyanızın konumunu isterseniz yine ailenizle veya arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz. Bu yeni cihazın kod adının “B389” olduğu belirtiliyor. Söz konusu ürünün ne zaman piyasaya sürüleceği ise henüz belirsizliğini koruyor.

Siz ne düşünüyorsunuz? “B389” kod adlı ürünü alacak mısınız? Böyle bir ihtiyacınız var mı? Yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz