Ana Sayfa Apple101 iPhone nasıl sıfırlanır?

iPhone nasıl sıfırlanır?

0
Apple, iPhone XR Satışlarından Oldukça Memnun Gözüküyor!

Cihazınızı satmak istiyor, teknik servise göndermek istiyor veya istemediğiniz bilgileri yok etmek mi istiyorsunuz? Bu nedenle iPhone nasıl sıfırlanır bunu mu öğrenmek istiyorsunuz?

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/03/29/uygulama-kullanmadan-iphone-pil-sagligi-nasil-kontrol-edilir/]

Bunun için telefonunuzu sıfırlamak iyi bir seçenek olabilir. Böylece cihazınızı sattığınızda, kişisel bilgileriniz başkalarının eline geçmemiş olur. Şunu baştan belirtmekte fayda var ki, cihazınızı tamamen sıfırlamadan önce yedek almanızı şiddetle öneriyoruz. Söz konusu sıfırlama işlemi iPhone’lar ve iPad’ler için geçerlidir.

Tekrar belirtmekte fayda var, silme işlemine başlamadan önce cihazınızı yedekleyiniz. Verilerinizi iCloud‘a yükleyebilir, ya da üçüncü parti bulut hizmetlerine yükleyebilirsiniz. Bunların hiçbirini istemiyorsanız bilgisayarınızı bilgisayarınıza bağlayarakta veri yedekleme işlemi yapabilirsiniz.

iPhone veya iPad’inizi yedeklediğinizi varsayarak işleme başlayabiliriz. İşlem oldukça basit ve etkilidir. Telefonunuz aldığınız ilk güne dönecek, içerisinde herhangi bir veri kalmayacaktır.

iPhone nasıl sıfırlanır, fabrika ayarlarına döndürülür?

iPhone veya iPad’inizin kilidini açın ve ayarlar uygulamasını başlatın.

Genel kısmına tıklayın.

Aşağıya doğru kaydırın ve sıfırla seçeneğine dokunun.

“Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil” butonuna basın.

Şifreniz istenirse şifrenizi girin.

iPhone’unuzu veya iPad’inizi silmek istediğinizden eminseniz Apple ID şifrenizi girin.

Sil tuşuna dokunun.

iPhone nasıl sıfırlanır sorusunun cevabı bu kadar basit! Artık telefonunuz kısa bir yükleme ekranından sonra fabrika ayarlarına geri dönecek, tamamen sıfırlanacaktır.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz