Ana Sayfa Apple Apple, LG UltraFine 4K ekran satışını durdurdu

Apple, LG UltraFine 4K ekran satışını durdurdu

0

Apple bugün itibariyle 21,5 inç LG UltraFine 4K ekran satışını durdurdu. Bu 1,300 dolara satılan 27 inç 5K sürümüne kıyasla daha uygun bir seçenekti. Ürünün resmi satış fiyatı 700 dolar olarak belirlenmiş, Apple Display’lerin yerini almıştı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/17/macbook-air-ekrani-artik-daha-parlak/]

LG UltraFine 4K ekran durduruldu!

Bu haftanın başlarında 21,5 inç LG UltraFine 4K ekran Apple’ın İngiltere’deki çevrimiçi mağazasından kaldırılmıştı. Ardından Amerika Birleşik Devletleri mağazasından da kaldırılan ürün, an itibariyle tüm sitelerden kaldırıldı. Ürünü aradığınızda “Aradığınız ürün artık Apple mağazasında bulunmuyor.” ibaresi çıkıyor.

Ekran Apple çevrimiçi mağazasında 700 dolara satılıyordu ve iki seçenekten uygun fiyatlı olan seçenek olarak kullanıcılara sunuluyordu. LG’nin resmi internet sayfası ürünü alabileceğiniz tek kaynak olarak artık BestBuy sitesini gösteriyor. Ürün ülkemizde ise ancak bazı internet sitesi mağazalarında bulunabiliyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/16/ipad-mac-icin-ekran-gorevi-gorecek/]

27 inç 5K model ise şu an hala aktif olarak satışa devam ediyor. Ürün Türkiye’de 9,599 TL fiyat etiketiyle satılıyor. Fakat bazı kaynaklarda Apple’ın, elindeki stokların tükenmesinin ardından 27 inçlik modeli de satıştan kaldıracağı konuşuluyor. Buna sebep olarak ise, Apple’ın kendi ekranlarını piyasaya sunmaya hazırlandığı gösteriliyor. Kısacası, Apple Display piyasalara geri donecek gibi görünüyor.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz