Ana Sayfa Apple Haftanın iOS uygulamaları (21 Nisan 2019)

Haftanın iOS uygulamaları (21 Nisan 2019)

0
Haftanın iOS Uygulamaları

iOS cihazlar için popüler uygulama mağazası App Store’da yer alan farklı kategorilerdeki milyonlarca uygulama arasından gözümüze çarpan, deneyimlediğimiz iOS uygulamaları sizlerle paylaşıyoruz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/18/macos-10-15-ile-onemli-ozellikler-geliyor/]

Bu haftanın iOS uygulamaları arasında tarayıcı deneyiminizi geliştirecek özelliklerle gelen bir uygulama, eski fotoğraf makinelerine özlem duyanlar için bir fotoğraf yardımcısı, bir de çeşitli uygulamalar için sticker yapmanızı sağlayan bir yazılım var.

Bu haftanın iOS uygulamaları şöyle:

Opera Touch Browser

Opera, PC ve Mac platformunda en çok kullanılan tarayıcılardan biridir. Eskiden beri söz konusu firmanın Opera Mini Browser’ı da telefonlarda tercih ediliyor. Ancak Opera’nın dokunmatik telefonlara özel olarak geliştirdiği bir güzel tarayıcı daha var. Opera Touch Browser. Bu tarayıcıda jest kontrollerle bir çok işlemi kısayoldan yapmak mümkün. İçerisinde dahili olarak reklam engelleme ve kripto madenciliği koruma özelliklerini de barındıran tarayıcı, gece modunu da beraberinde getiriyor. Uygulama App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

Dalgona

Eski fotoğraf makinelerinin çektiği fotoğrafları özlüyor musunuz? Cevabınız evet ise bu uygulama tam size göre. 1980/1990’lardan esintiler taşıyan bu uygulama çeşitli filtreleri beraberinde getiriyor. Ayrıca eski usül tarih atma seçeneğinin de olduğu bu uygulama App Store üzerinden 6,99 TL fiyat etiketiyle satın alınabilir.

Sticker Maker Studio

WhatsApp’a yakın zamanda eklenen özellik sayesinde artık uygulama içinde sticker gönderimi yapabiliyoruz. WhatsApp’ın kendi tasarladığı stickerlar ise az ve biraz yüzeyseller. Sticker Maker Studio uygulaması ile WhatsApp ve benzeri uygulamalar için çeşit çeşit stickerları kendi zevkinize göre tasarlayabilirsiniz. Üstelik uygulama App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Bu haftalık önerilerimiz bu kadar. Sizin de önerdiğiniz, kullanmaktan zevk aldığınız iOS uygulamaları varsa lütfen yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz