Ana Sayfa Apple iOS 12.3 Beta 3 geliştiricilere sunuldu

iOS 12.3 Beta 3 geliştiricilere sunuldu

0
iOS 12 Cihaz Sayısı

Apple bugün, iOS 12.3 beta 3 sürümünü geliştiricilere sundu. iOS 12.3 beta 2 sürümü geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/21/haftanin-ios-uygulamalari-21-nisan-2019/]

iOS 12.3 ile birlikte neler gelmişti?

Apple’ın geliştirici üyeliğine sahip olanlar gerekli profili yükledikten sonra telefonlarına söz konusu güncelleme gelecektir. Eğer geliştirici üyeliğine sahip değilseniz ve güncellemeyi yine de almak istiyorsanız bir kaç gün daha beklemeniz gerekecek. Halka açık beta 3 yayınlandıktan sonra kullanıcılar, beta.apple.com adresinden profili yükledikten sonra güncellemeyi indirebilirler.

iOS 12.3 ile birlikte TV uygulaması yeni bir görünüm kazandı. Yeni TV uygulamasında “şimdi izleyin” ve “Arşiv” hala ön planda olmasına karşın uygulamaya bir de yapay zeka algoritması ile çalışan “Keşfet” seçeneği eklendi. Bu yapay zeka algoritması ile birlikte “Keşfet” seçeneği film zevkinize göre şekillenecek.

Ayrıca söz konusu güncelleme ile beraber TV uygulamasına Kanallar özelliği de eklendi. Bu sayede kullanıcılar herhangi bir ek uygulamaya gerek duymadan kendi abone oldukları TV kanallarını izleyebilecekler. Desteklenecek kanallar arasında CBS, HBO, Nickelodeon, Showtime, Comedy Central gibi hizmetler var. Bu hizmetler dışındaki hizmetler ise ayrı bir uygulama üzerinden izlenmeye devam edecek. TV uygulaması şu an ülkemizde kullanılabilir durumda değil. Fakat TV+ uygulamasının ülkemize gelmesi ile birlikte TV uygulamasının da aktif hale gelmesi bekleniyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/19/apple-wwdc19-hakkinda-bilinen-her-sey/]

Güncelleme bir takım yeni Animojiler ve geliştirmeleri de içinde barındırıyor.

iOS 12.3 Beta 3 bazı hata gidermelerinin yanı sıra performans iyileştirmeleri içeriyor ve güncellemenin tam sürümünün Mayıs ayının ortasında tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz