Ana Sayfa Apple Tim Cook, Dünya Günü kapsamında 4 mükemmel fotoğraf paylaştı

Tim Cook, Dünya Günü kapsamında 4 mükemmel fotoğraf paylaştı

0
Apple Tim Cook

Tim Cook Dünya Günü kapsamında, iPhone ile çekilmiş dört adet birbirinden güzel fotoğraf paylaştı. Bunlar dağ zemininde gezen iki penguen, bir çiçeğin üzerinde oturan bir kurbağa, yakın çekimde çekilmiş bir yılan ve bir ağacın altında duran zürafa.

Dünya Günü kapsamında atölye çalışmaları düzenlenecek!

Tim Cook tweetinde: “Herkese mutlu Dünya Günü! Ne kadar güzel bir dünyada yaşıyoruz. Hepimiz gezenemizle ilgilenmek için ortak bir sorumluluk alalım. iPhone ile bu mükemmel fotoğrafları çeken kişiler Esther Havens, Sarah Norvell, Jason Barnes ve Vincent Riemer.

Bu ayın iPhone ile çekildi video serisi teması da doğanın güzellikleriydi. YouTube üzerinden yayınlanan video zebralar, deniz aslanları, baykuşlar, filler, bizonlar, çıngıraklı yılanlar, köpekbalıkları, atlar ve gergedanlar içeriyordu. 

Ayrıca bu özel gün kapsamında bazı Apple Store’larda özel etkinlikler düzenlenecek. Apple yaptığı açıklamada: “San Francisco, Chicago, Brooklyn, Paris, Singapur, Londra, Dubai ve Milano’daki mağazalarımızda, iklim değişikliği, farkındalık, sürdürülebilirlik ve geri dönüşüm konusunda atölye çalışmaları düzenleyeceğiz. Konuyla ilgili olumlu bir bakış açısı geliştirmenize yardımcı olacağız. Bu oturumlar yerel sanatçılar ve aktivistler tarafından yönetilecek.” dedi.

Apple ayrıca Apple Watch kullanıcılarına da Dünya Günü için 30 dakika yürümelerini tavsiye etti. Bu yürüyüşü tamamlayanlar bir rozet kazandılar.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz