Ana Sayfa Apple iOS 13 ile sürpriz bir animoji geliyor!

iOS 13 ile sürpriz bir animoji geliyor!

0

Tarihsel olarak Apple, WWDC etkinliklerini iOS gibi yeni yazılımlarını tanıtmak için kullandı. Yeni iPhone yazılımları WWDC’de tanıtımın yapılmasının hemen ardından beta olarak yayınlandı ve bir kaç ay sonra da tam sürüm yazılımlar kullanıcılara sunuldu. Bu yıl WWDC’nin 3 Haziran ile 7 Haziran arasında yapılması bekleniyor. Ve etkinliğin hedefinde de iOS 13 olacak. Söz konusu güncelleme muhtemelen duyurulmasının hemen ardından beta olarak geliştiricilere sunulacak, bir kaç ay içinde de tam sürüm olarak çıkacak.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/19/apple-wwdc19-hakkinda-bilinen-her-sey/]

iOS 13 ile 4 yeni animoji geliyor!

iOS 13 ile birlikte karanlık modu, geliştirilmiş bildirim kontrolleri, TV+ uygulaması, Apple Arcade hizmetinin gelmesi bekleniyor. Ancak bugün ortaya çıkan bilgiler güncellemenin 4 yeni animoji de getireceğini ortaya çıkardı.

Buna göre, en sevilen Disney karakterlerinden Miki Fare ve Mini Fare animoji olarak bizlere sunulacaklar. Bunun dışında bir inek ve bir ahtapotta animoji karakteri olacak.

Apple uzun bir süredir Disney ile Miki Fare ve Mini Fare konusunda ortak çalışıyor. Apple Watch’ta uzun bir süredir Miki Fare ve Mini Fare arayüzü bulunuyor. Saatin üzerinde tıkladığınızda fare, size saati ve dakikayı sözlü olarak aktarıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz