Ana Sayfa Apple MacOS Mojave 10.14.5 halka açık beta 3 çıktı

MacOS Mojave 10.14.5 halka açık beta 3 çıktı

0

Apple bugün, beta geliştiricilerine sunulan güncellemeden bir gün sonra, bir önceki halka açık beta sürümünden iki hafta sonra yeni güncellemesini kullanıcılara sundu. MacOS Mojave 10.14.5 halka açık beta 3, test sürecine dahil olanlar tarafından indirilebilir durumda.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/22/ios-12-3-beta-3-gelistiricilere-sunuldu/]

MacOS Mojave 10.14.5 halka açık beta 3 güncellemesi çıktı!

Eğer siz de beta test sürecine dahil kullanıcılardansanız, söz konusu güncellemeyi Sistem Tercihleri> Güncelleme kısmından veya Mac App Store’dan indirebilirsiniz. Sürece dahil değilseniz ve beta kullanıcı olmak istiyorsanız beta.apple.com adresinden gerekli sertifikayı yükleyebilirsiniz.

10.14.5 güvenlik düzeltmeleri, hata gidermeleri ve performans iyileştirmeleri içeriyor. Uygulamada bunun dışında bir yenilik ise göze çarpmıyor.

10.14.5’in ilk betasının geliştiricilere sunulması ile birlikte kullanıcılara bir takım yenilikler sunulmuştu. Bunlardan başlıcaları Apple News uygulaması (içinde Apple News+ barındırıyor) ve sistem iyileştirmeleriydi.

Apple News uygulaması şu an için ne yazık ki ülkemizde kullanılamıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz