Ana Sayfa Apple Apple, Apple TV adında yeni bir YouTube kanalı açtı

Apple, Apple TV adında yeni bir YouTube kanalı açtı

0
Apple TV+

Apple, Apple TV uygulaması odaklı, incelemeler yapacak, kamera arkası sahnelere yer verecek, fragmanlar yayınlanacak olan bir YouTube kanalı açtı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/22/ios-12-3-beta-3-gelistiricilere-sunuldu/]

Apple TV resmi YouTube kanalı açıldı

Kanalın açılısını resmi olarak duyuran MacStories, kanalın yaklaşık bir ay önce açıldığını, yeni kullanıma sunulduğunu belirtti. MacStories, içerden aldığı bilgilere dayanarak söz konusu YouTube kanalının Apple TV+ dizilerine de yer vereceğini açıkladı.

Buna göre dizilerin ve filmlerin kamera arkası sahneleri, bazı fragmanları, özel icerikler bu sayfadan yayınlanacak.

Şimdilik söz konusu YouTube kanalına çok az sayıda yüklenmiş olsa da, kanalda bazı ilgi çekici içerikler bulunuyor. Bu videolar genellikle resmî bazı fragmanlar, röportajlar ve kısa kliplerden oluşuyor.

Yüklenen videolar arasında “Aslan Kral”, “Joker” gibi filmlerin resmi fragmanlarının yanı sıra “Game of Thrones” gibi bazı popüler dizilerin oyuncularıyla yapılmış röportajlar bulunuyor.

Apple’ın güncellenmiş TV uygulaması, iOS 12.3 ve tvOS 12.3 ile birlikte geliştiricilere ve halka açık beta sürümünü kullanan üyelere açıldı. Apple TV+ hizmetinin de sonbahar gibi kullanıma sunulması bekleniyor. Söz konusu hizmet ülkemizde de hizmete girecek. Apple TV’nin YouTube kanalında ise Türkçe altyazı seçeneği bulunmuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz