Ana Sayfa Apple Apple Watch için Instagram, Lens ile geri döndü

Apple Watch için Instagram, Lens ile geri döndü

3

Lens, iPhone için Instagram uygulamasının neredeyse her özelliğini içeren, Apple Watch için geliştirilmiş bir Instagram uygulamasıdır. Üçüncü parti bir geliştirici tarafından kullanıma sunulan bu uygulama, özellikleri ile göz doldurmayı başarıyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/23/apple-watch-5-ile-ilgili-bilinen-her-sey/]

Lens, Apple Watch için Instagram deneyimi sunuyor!

Lens Apple Watch uygulamasında isteyebileceğiniz bir çok Instagram özelliğini sunsa da fotoğraf ve video paylaşımı yapmanıza izin vermiyor. Ayrıca uygulama ile canlı yayınları izleme seçeneği de bulunmuyor.

Lens, uygulamayı kullanabilmeniz için iPhone’u yanınızda bulundurmanızı da gerektirmiyor. Uygulamayı kullanmak için ihtiyacınız olan şeyler ise bir Wi-Fi ağı veya hücresel veri bağlantısı.

Uygulamayı başlattığınızda karşınıza yedi tane seçenek çıkıyor. Bunlar; Ana sayfa, Hikayeler, Etkinlik, Keşfet, Mesajlar, Profil ve Arama.

Ana sayfa bölümü hepinizin bildiği üzere takip ettiğiniz kullanıcıların paylaştığı gönderileri görmenizi sağlayan bölüm olarak öne çıkıyor. Dijital Crown ile aşağı kaydırdığınızda diğer gönderileri görebilmeniz mümkün hale geliyor. Ayrıca bu kısımdan gönderilere yorum bırakmanızda mümkün. Bunu dikte özelliğini kullanarak yerine getirebildiğiniz gibi, çeşitli özelleştirilmiş klavye arayüzleriyle de yapabiliyorsunuz.

Lens uygulamasındaki hikayeler bölümü ise takip ettiğiniz kişilerin hikayelerini ve kendi hikayeleriniz görüntülemenize olanak sağlıyor. Daha fazlasını görmek için ekranı aşağı kaydırabilir, böylece tüm hikayelere erişim sağlayabilirsiniz.

Tüm bunların dışında uygulama aracılığı ile arama yapmak, takipçisi olduğunuz kişilerle mesajlaşmak, keşfet bölümünde yeni fotoğraflar keşfetmek ve kendi profilinizi görüntülemek mümkün.

Apple Watch için Instagram uygulaması Lens, tüm bu özellikleri ile birlikte App Store’da ücretsiz olarak kullanıma sunuluyor. Söz konusu uygulamayı buradan indirebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz