Ana Sayfa Apple MacBook klavye sorunları kısa süre içerisinde çözülecek

MacBook klavye sorunları kısa süre içerisinde çözülecek

0
2018 MacBook Pro Klavye Koruması

Apple, MacBook klavye sorunlarından muzdarip kullanıcılar için onarım işlemlerinde önemli bir değişiklik yapacak. Artık MacBook klavye onarımları direkt Apple mağazalarında yapılacak ve en geç ertesi gün kullanıcılara ürünleri tamir edilmiş şekilde geri verilecek.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/22/mac-bilgisayarlarda-donanimsal-sorunlar-nasil-tespit-edilir/]

MacBook Klavye sorunları artış gösterdi

Apple geçtiğimiz hafta Apple Store’da çalışan uzmanlara bir not gönderdi. Ve buna göre yeni onarım sürecini açıkladı. Not öncelikle MacRumors tarafından ortaya çıkarıldı ve konuyu 9to5mac haberleştirdi. Buna göre Apple, Apple Store’lara kolay tamir için özel klavye kitleri ve yedek parçalar gönderecek.

Ayrıca Apple, Apple Store’larda çalışan uzmanlara klavye sorunlarına öncelik vermeleri konusunda direktif verdi. Buna göre klavye sorununuz öncelikli sıraya göre tamir edilecek.

Apple Dizüstü MacBook Klavyeler

Apple konu ile ilgili uzmanlara gönderdiği notta: “Klavyelerle ilgili sorunlar, bir sonraki duyuruya kadar mağazalarda onarılacaktır. Artan hacmi desteklemek için mağazalara yedek parça ve kit temini yapılacaktır. Bu onarımlar en fazla bir gün içerisinde tamamlanmalı, kullanıcıya bir gün içerisinde tamamlanmış ürün iade edilmelidir. Onarımı yaparken uygun servis kılavuzunu açık tutun ve tüm onarım adımlarını dikkatlice takip edin.” dedi.

Kısacası MacBook veya MacBook Pro cihazınız ile ilgili bir klavye sorunu yaşadığınızda sorununuz bir gün içerisinde çözülecek ve ürünün tamiri Apple Store içinde yapılacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz