Ana Sayfa Apple Apple teknik servis desteği konusunda birinci!

Apple teknik servis desteği konusunda birinci!

0

Apple, müşteri desteği ve teknik servis desteği konusunda piyasayı domine etmeye devam ediyor. Laptop Mag adlı sitenin hazırladığı ankete göre Apple, teknoloji sektörü içerisinde en güvenilir teknik servis desteğine sahip firma seçildi.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/24/tim-cook-time-100-zirvesinde-konustu/]

Apple teknik servis konusunda da ipi göğüslüyor

Apple, web tabanlı destek puanı olarak 54 puan, telefon tabanlı teknik destek puanı olarak ise 91 puan alarak birinci şirket olmayı başardı. Laptop Mag, Apple’ın teknik destek ekibinin canlı sohbet ile, sosyal medya ile ve telefon ile en güvenilir ve en etkili desteği verdiğini belirtiyor.

Laptop Mag, Apple teknik destek sorularının en çok karanlık modu üzerine yoğunlaştığını belirtiyor. Buna göre kullanıcılar iPhone için karanlık modu istiyor ve Mac için karanlık modun nasıl etkinleştirileceğini merak ediyor.

Ayrıca ankette canlı sohbet noktasında da Apple’ın en iyi hizmeti verdiği belirlendi. Buna göre insanların canlı sohbet aracılığı ile sorunlarını çözmesi 4 ile 9 dakika arasında sürüyor ve kullanıcıların çok büyük bir kısmı görüşmeden mutlu ayrılıyor.

Bir kullanıcı ankete yapılan yorumda: “MacBook Air’ın web kamerasını nasıl devre dışı bırakacağımı sorduğumda müşteri temsilcisi önce şaşırdı, sonra ona kamerayı bantlanmak istemediğimi söylediğimde benden bir kaç dakika süre istedi. Ardından sohbete dönen temsilci bana kameranın nasıl kolayca kapatılacağını anlattı.” dedi.

Bazı şirketler ise Apple’a yakın puanları almayı başardılar. Razer iki numaralı şirket olarak 88 puanla yerini alırken, Dell 78 puanla üçüncü oldu. Apple’ın rakiplerinden Microsoft ise 64 puanla sekizinci oldu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz