Ana Sayfa Apple Denizde kaybolan Apple Watch, 6 ay sonra çalışır halde bulundu

Denizde kaybolan Apple Watch, 6 ay sonra çalışır halde bulundu

0
Apple Watch Series 4

Kaliforniya’da Huntington Beach’te sörf yaparken Apple Watch’unu düşüren bir kişi, akıllı saatine 6 ay sonra çalışır durumda kavuştu. Bu ilginç olay için gelin haberimize göz gezdirelim.

Apple Watch uzun süre su altında kalabiliyor

KTLA adlı yerel bir haber sitesinin yaptığı habere göre Robert Bainter, geçen sene sonlarında sörf yaparken Apple Watch cihazını düşürdü.

Cihazı daha sonrasında bulamayan Bainter, evine döndü. Bainter eve döndükten sonra cihazımı bul üzerinden cihazını “Kayıp Mod” özelliğine aldı.

Bu özellik sayesinde biri cihazınızı çalıştırılacak olursa, cihazın sahibinin numarasını ve ürünün kaybolduğunu belirten bir mesaj gösterir. Bu sayede cihazı bulan kişi, sahibine rahatlıkla ulaşabilir.

Bunun üstünden 6 ay geçtikten sonra Bainter bir kişi tarafından arandı. Arayan kişi bir akıllı saat bulduğunu, cihazı çalıştırdığında üzerinde Bainter’ın numarasının olduğu bir mesaj aldığını belirtti.

Arayan kişiyle buluşan Bainter olay ile ilgili de detayları öğrendi. Buna göre akıllı saat, olay yerinden 3 KM uzaklıkta, denizin altında bir kaya kenarında bulunmuştu. Dalış yapan bir kişi tarafından bulunan cihaz 6 ay boyunca su altında kalmasına rağmen, ilk şarj ile birlikte aynı kondisyonda çalışmaya devam etti.

Apple Watch 50 metre derinliğe kadar sularda uzun süreler dayanabiliyor ancak bu sürenin 6 ay olması pekte beklenen bir durum değildi. Cihaz, geçtiğimiz senelerde yapılan güncelleme ile birlikte artık yüzmeyi de algılayabiliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz