Ana Sayfa Apple Haftanın iOS oyunları (28 Nisan 2019)

Haftanın iOS oyunları (28 Nisan 2019)

0

iOS cihazlar için popüler uygulama ve oyun mağazası App Store’da yer alan farklı kategorilerdeki milyonlarca oyun arasından gözümüze çarpan, deneyimlediğimiz iOS oyunları sizlerle paylaşıyoruz.

Bu haftanın iOS oyunları listesinde MARVEL karakterlerini savaştırıp, favori karakterinizi özelleştirebileceğiniz bir yapım, kendi atınızı yetiştirip onu yarışlara sokabileceğiniz bir simülasyon ve dart konusunda sınırları zorlayabileceğiniz bir oyun bulunuyor. Üstelik hepsi de ücretsiz!

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/24/apple-watch-icin-instagram-lens-ile-geri-dondu/]

MARVEL Savaş Turnuvası

Marvel evreninin en önemli karakterlerini dövüştürebileceğiniz bu oyunda Kaptan Amerika, Hulk, Spiderman, Deadpool gibi önemli karakterler bulunuyor. Avengers: Endgame fırtınasının estiği bu günlerde Marvel evrenindeki çoğu karakteri savaştırabileceğiniz bu oyunda Thanos gibi kötülerde bulunuyor. Üstelik oyun App Store üzerinden ücretsiz indirilebiliyor. Freemium tarzda olan oyun, istenirse uygulama içi satın alım yöntemleri ile geliştirilebiliyor.

Rival Stars Horse Racing

Bu oyun kendi atınızı satın almanızı, geliştirmenizi ve onu yarışacak seviyeye getirmenizi sağlıyor. Oyunda bir çok geliştirme seçeneği ve yarış alanı bulunuyor. RPG ile simülasyon karışımı bu zevkli oyunda kendi ahırınızı da kurabilirsiniz. Oyun ücretsiz olarak App Store üzerinden indirilebiliyor ve uygulama içi satın alım yöntemleri ile geliştirilebiliyor.

Darts of Fury

Dünyanın en çok oynanan dart oyunu olmayı başaran bu yapım bir çok farklı koşul ve zorlukta dart oynamanızı sağlıyor. Turnuvalara katılıp şansınızı deneyebileceğiniz bu yapımda tek kişilik bilgisayara karşı oyunlarda düzenleyebilirsiniz. Oyun App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Bu hafta seçtiğimiz iOS oyunları bunlar. Hepsinden büyük bir zevk alacağınızdan eminiz. Siz de sevdiğiniz oyunları, haftanın oyunu listesinde olmasını istediğiniz iOS oyunlarını bize yorum olarak belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz