Ana Sayfa Apple 2019 iPhone modelleri ile birlikte hızlı şarj geliyor!

2019 iPhone modelleri ile birlikte hızlı şarj geliyor!

0

Apple’ın bu yılın sonunda üç yeni iPhone modeli tanıtması bekleniyor ve Japon blog sitesi Mac Otakara’ya göre bu telefonların yanında 18W USB-C güç adaptörü verilecek. Ayrıca kutudan USB-C / Lightning kablo da çıkacak. 2019 iPhone modelleri, bu yeni kutu içeriğiyle günceli yakalayacak.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/25/2019-iphone-modelleri-hakkinda-yeni-iddia/]

“Nihayet” hızlı şarj kutudan çıkacak

iPhone 8 ile birlikte tanıtılan hızlı şarj teknolojisi, o günden beri tüm yeni cihazların kullanımına açıktı. Ancak bunun için ayrıca bir adaptör almak, bir de USB-C / Lightning kablosu edinmek gerekiyordu. MacBook, MacBook Pro, MacBook Air kullanıcıları bu konuda biraz daha şanslı. Çünkü yeni nesil MacBook’ların tümünde USB-C adaptörü bulunuyor. Tek bir kablo yardımı ile iPhone’unuzu hızlıca şarj edebiliyorsunuz.

Şimdi ise durumlar değişecek gibi görünüyor. Mac Otakara’ya göre 2019’un sonunda tanıtılacak 3 iPhone modelinin de kutusundan 18 W USB-C güç adaptörü ve USB-C / Lightning kablo çıkacak. Bu sayede kullanıcıların ekstra bir masraf yapması gerekmeyecek ve Apple, büyük bir eksiğinden kurtulmuş olacak.

Fakat şunu da belirtmekte yarar var ki Mac Otakara adlı blog sitesi, doğru bilgiler verdiği kadar yanlış bilgiler de verebiliyor. Mac Otakara, geçen sene yayınlanan yazısında iPhone XS ve XS Max’in 3 arka kamera ile geleceğini, iPhone XR modelinin ise 2 arka kameraya sahip olacağını belirtmişti.

Siz ne düşünüyorsunuz? 2019 iPhone modelleri ile ilgili beklentileriniz neler? 2019 iPhone modellerini alacak mısınız? Yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz