Ana Sayfa Apple iOS 12.3 Beta 4 çıktı!

iOS 12.3 Beta 4 çıktı!

0
iOS 12 Cihaz Sayısı

Apple, iOS 12.3 Beta 4 sürümünü geliştiricilere sundu. Bu, Apple News+ hizmetinin de kullanıma sunulduğu iOS 12.2’den bir ay sonrasına denk gelmekte. Güncelleme şu an için “geliştirici” hesabına sahip kullanıcılar tarafından indirilebiliyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/26/ios-13-konsept-tasarimi-oldukca-ilgi-cekti/]

iOS 12.3 Beta 4 geliştiriciler için çıktı

Siz de iOS Beta geliştirici üyeliğine sahipseniz ve sisteminizde gerekli profil yüklü ise güncellemeyi Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme kısmından yükleyebilirsiniz.

Üye değilseniz ve son Beta sürümünü indirmek istiyorsanız bu durumda halka açık beta sürümünü indirmeniz gerekmekte.

Ancak halka açık Beta 4 sürümü için bir süre daha beklemelisiniz. Halka açık beta 3 sürümünü ise beta.apple.com üzerinden indireceğiniz profil ile yükleyebilirsiniz.

iOS 12.3 ile birlikte TV uygulaması yeni bir görünüm kazanıyor. Bu güncelleme aracılığı ile uygulamaya “Şimdi izleyin” ve “Sıradaki” gibi yeni görüntüleme tercihleri ekleniyor. Ayrıca uygulamaya, yakında kullanıma sunulacak olan Apple TV+ için gerekli özellikler de ekleniyor. Ancak bu uygulama şu an için ülkemizde kullanılamıyor.

iOS 12.3 Beta 4 ise hata gidermeleri ve güvenlik iyileştirmeleri içeriyor. Uygulamanın halka açık Beta sürümünün bu hafta içerisinde kullanıcılara sunulması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz