Ana Sayfa Apple MacOS 10.14.5 Beta 4 çıktı!

MacOS 10.14.5 Beta 4 çıktı!

0

Apple bugün, MacOS 10.14.5 Beta 4 sürümünü kullanıcılara sundu. Söz konusu güncelleme “Geliştirici” hesabı bulunan kullanıcılar tarafından indirilebilir durumda.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/25/ekran-suresi-macos-konsept/]

MacOS 10.14.5 Beta 4 geliştiriciler için çıktı!

Eğer siz de beta test sürecine dahil kullanıcılardansanız, söz konusu güncellemeyi Sistem Tercihleri> Güncelleme kısmından veya Mac App Store’dan indirebilirsiniz.

Geliştirici hesabınız yoksa ve MacOS Mojave 10.14.5 beta sürümünü kullanmak istiyorsanız, bu durumda halka açık Beta 3 sürümünü beta.apple.com adresinden indirebilirsiniz.

Beta 4 sürümünü indirmeniz için ise bir süre beklemeniz gerekiyor. Güncellemeden şu an sadece geliştirici hesabı olanlar faydalanabiliyor. Halka açık Beta 4’ün bir hafta içerisinde yayınlanması bekleniyor.

MacOS 10.14.5 Beta 4; güvenlik düzeltmeleri, hata gidermeleri ve performans iyileştirmeleri içeriyor. Güncellemede bunun dışında bir yenilik ise göze çarpmıyor.

MacOS 10.14.5’in ilk betasının geliştiricilere sunulması ile birlikte kullanıcılara bir takım yenilikler sunulmuştu. Bunlardan başlıcaları Apple News uygulaması (içinde Apple News+ barındırıyor) ve sistem iyileştirmeleriydi.

Apple News+ hizmeti Amerika Birleşik Devletleri’nde aylık 9,99 dolar fiyatla alınabiliyor. Hizmetin ücreti her ay yenileniyor. Apple News+ ile kullanıcılar en popüler dergileri, sınırsız şekilde okuyabiliyorlar.

Apple News uygulaması ve Apple News+ hizmeti şu an için ülkemizde kullanılamıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz