Ana Sayfa Apple iPad 2 ‘eski ürün’ listesine eklendi

iPad 2 ‘eski ürün’ listesine eklendi

0

Apple’ın yakın zamanda bazı ürünlerini “eski ürün” listesine ekleyeceği konuşuluyordu. Beklenen oldu ve tüm iPad 2 modelleri eski ürün listesine eklendi.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/26/ios-13-konsept-tasarimi-oldukca-ilgi-cekti/]

Kararının uygulanmayacağı sürpriz ülke!

Apple eski ürünleri; beş yıldan daha uzun bir süredir üretilmeyen ve yedi yıldan önce piyasaya sürülen cihazlar şeklinde tanımlamaktadır. Eski ürünler listesinde yer alan bir ürün artık Genius Bar’da veya Apple Yetkili Servisleri’nde tamir edilmez, ürünle ilgili destekte verilmez.

Bunun tek istisnası ise, yerel yasalar nedeniyle Türkiye ve Kaliforniya’da olacak. Türkiye ve Kaliforniya’da Apple, eski iPad modeli için 2021 yılına kadar servis hizmeti vermeye devam edecek. Sonrasında ülkemizde de ürünün servis hizmeti sona erecek.

iPad 2 Wi-Fi ve iPad 2 Wi-Fi + 3G Mart 2011’de piyasaya sürüldü. Ürün Mart 2014’e kadar üretildi ve uygun fiyatlı alternatif olarak satıldı. 2014’te üretimi durdurulan iPad modelinin genel stokları 2015 tarihinde bitti. Geniş bir çerçeveye sahip iPad 2 retina ekrana sahip değildi.

132 PPI yogunluğa sahip 9.7 inç ekranı o dönem için oldukça başarılı özellikler sunuyordu. Cihazda A5 yonga ve 0,7 megapiksel arka kamera bulunmaktaydı. Ayrıca cihaz 30 pinli bir güç konektörü üzerinden güç alıyordu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz