Ana Sayfa Apple Mac’imi Bul nasıl kapatılır?

Mac’imi Bul nasıl kapatılır?

0
iCloud Saklama Alanı

Mac’imi Bul, Mac cihazınız kaybolduğunda veya çalındığında konumunu bulmanızı sağlar. Özellik açık olduğunda Mac cihazınızın konumu diğer cihazlarınız üzerinden haritada gösterilir. Bu özellik sayesinde cihazı kilitleyebilir, uzaktan erişime kapatabilirsiniz. Ancak cihazınızı sıfırlamak, bazı özelliklerini devre dışı bırakmak için öncelikle söz konusu özelliğinin kapatılması gerekir. Bunu yapmanın basit bir yolu var.

Bu yöntem ile Mac cihazınızı bulacağınız özelliği kapatabilirsiniz ve cihazınızı sıfırlayabilirsiniz ancak bu durumda cihazınız kaybolursa cihazınızın konumunu bulamazsınız. Bu nedenle normal zamanlarda bu özelliği kapatmanızı önermiyoruz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/01/iphone-notlar-uygulamasinda-not-nasil-kilitlenir/]

Mac’imi Bul nasıl kapatılır?

  • Ana sayfada sol üstte bulunan Apple düğmesine tıklayın.
  • Sistem Tercihleri sekmesini seçin.
  • Tercihler panelinde iCloud sekmesine tıklayın.
  • Mac Bul sekmesindeki tiki kaldırın.
  • AppleID şifrenizi girin.
  • Devam et seçeneğine tıklayın ve sekmeleri kapatın.

İşlem bu kadar. Artık mac bulma özelliğiniz devre dışı kaldı. Bu özelliği kapattığınızda, cihazınız kaybolursa bulamayacağınızı, konumunu belirleyemeyeceğinizi unutmayın.

Diğer sorun ve sorularınız için bizimle “Soru Cevap” kısmından iletişime geçebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz