Ana Sayfa Apple Beats Powerbeats Pro ön siparişe açıldı

Beats Powerbeats Pro ön siparişe açıldı

0

AirPods’a sportif bir alternatif mi arıyorsunuz? Beats Powerbeats Pro tamamen kablosuz ve kancalı tasarımı ile bugünden itibaren Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da ön siparişe açıldı. Ürün bir hafta sonra Apple Store’lara gelecek ve satışa resmi olarak çıkmış olacak.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/05/airpods-2-mi-powerbeats-pro-mu-tercih-rehberi/]

Powerbeats Pro özellikleri

Powerbeats Pro, Powerbeats 3’te olduğu gibi sporcular için tasarlanmış. Kancalı bir tasarıma sahip olan bu kulaklıklar Powerbeats 3’e nazaran yüzde 23 daha küçük ve yüzde 17 daha hafif. Ter ve suya dayanıklı bu kulakiçi kulaklıklarla rahatlıkla egzersiz yapabileceksiniz.

Kulaklıkta harekete duyarlı sensörler bulunuyor. Böylece kulaklıkları kulağınızdan çıkardığınızda çalmakta olan parça duruyor. Kulağınıza geri taktığınızda ise parça çalmaya devam ediyor. Ayrıca söz konusu Powerbeats  üzerinde iki taraflı konuşma algılayıcı sensör bulunduruyor. Böylece sesiniz karşı taraftan daha net duyuluyor.

Bluetooth teknolojisini temel alan ancak yeni nesil AirPods’ta da yer alan H1 çipiyle Apple cihazlara zahmetsizce bağlanabilen ürün, kulaklık bölümünde fiziksel kontrol butonları taşıyor. Bu sayede bir sonraki parçaya geçebiliyor, çalmakta olan parçayı durdurabiliyorsunuz.

Cihaz şarj haznesine ihtiyaç duymadan kesintisiz 9 saat çalışabiliyor. Ürünü şarj haznesine takıp şarj ettiğinizde ise toplamda 24 saat kullanım ömrü sağlıyor.

Ürünün ülkemizde de Mayıs ayı sonuna kadar çıkması bekleniyor. Ancak bu tarihin Haziran ayına da ertelenebileceği konuşuluyor.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz