Ana Sayfa Haberler İnternet dolandırıcılığına karşı Palavra!

İnternet dolandırıcılığına karşı Palavra!

0

Hemen hemen hepimiz internet ve telefon dolandırıcılığı için açık hedef halindeyiz. Bunu farkında olup gelen aramalarda ve banka bilgilerimiz ile ilgili yapılan taleplerde dikkatli olmamız gerekiyor. Tüm bankalar müşterilerini hiç kimseye kart bilgilerini vermeme konusunda uyarıyor. Ancak yine de boş bulunan tüketici internet dolandırıcılığı için hedef olmaktan kaçamıyor. Buna dikkat çekmek isteyen BKM (Bankalararası Kart Merkezi) nostaljik bir şarkıyı yeniden uyarladı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/05/airpods-2-mi-powerbeats-pro-mu-tercih-rehberi/]

Demet Evgar Palavra dedi

Demet Evgar‘ı gördüğümüz klip, 1:31 dakika boyunda internet dolandırıcılığına kanmayan bir tüketiciyi konu alıyor. Bu tüketici tabii ki Demet Evgar. Dolandırıcının hiçbir söylediğine kanmayan tüketici her talebe palavra diye yanıt veriyor.

Şifre, hesap ve kart bilgini almak için atılan palavralara inanma internette kişisel bilgilerini korumak için önlem al bilgiguvende.com‘u takip et diye uyarı yaparak sonlanıyor.

İşte o klip:


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz