Ana Sayfa Apple Haftanın iOS oyunları (5 Mayıs 2019)

Haftanın iOS oyunları (5 Mayıs 2019)

0

iOS cihazlar için popüler uygulama ve oyun mağazası App Store’da yer alan farklı kategorilerdeki milyonlarca oyun arasından gözümüze çarpan, deneyimlediğimiz iOS oyunları sizlerle paylaşıyoruz.

Bu haftanın iOS oyunları arasında minimal bir tasarım anlayışıyla yapılmış bir oyun, F1 yarışlarını doyasıya yaşayacağınız bir yapım ve bir de efsane bir serinin iOS uyarlaması var.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/03/harry-potter-wizards-unite-ios-icin-beta-olarak-cikti/]

Bu haftanın iOS oyunları şöyle:

Rop

Tasarımsal olarak oldukça güzel dizayn edilmiş oyun Rop, puzzle tabanlı bir oyun. 198 adet bölümün yer aldığı oyun, sadece iOS kullanıcılarına sunuluyor. Oyun App Store üzerinden 1,99 TL’ye indirilebiliyor ve ayrıca bir uygulama içi satın alma istemiyor.

F1 Mobile Racing

Resmi FIA FORMULA ONE CHAMPIONSHIP oyunu F1 Mobile Racing ile F1 sürücüsü oluyorsunuz. Kendi F1 aracınızı geliştirebileceğiniz oyunda, 10 resmi takımdan biri adına yarışıyorsunuz. Oyunda Lewis Hamilton, Sebastian Vettel ve Max Verstappen gibi ünlü sürücülerle yarışmak mümkün.

Oyun App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Oyunda 269 TL’ye kadar uygulama içi satın alma seçenekleri bulunuyor.

Tropico

Tropik bir adanın yönetimini sağlayacağınız oyunda bir diktatör veya demokrat olmak sizin elinizde! Geçtiğimiz haftalarda altıncı oyunu çıkan serinin, iOS özel sürümü de oldukça beğeni aldı. Kendi karakterinizi oluşturup, geliştirebileceğiniz oyunun fiyatı 79,99 TL. Oyunda ekstra bir uygulama içi satın alma bulunmuyor.

Bu hafta seçtiğimiz iOS oyunları bunlar. Hepsinden büyük bir zevk alacağınızdan eminiz. Siz de sevdiğiniz oyunları, haftanın oyunu listesinde olmasını istediğiniz iOS oyunlarını bize yorum olarak belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz