Ana Sayfa Öne Çıkanlar 2019 iPhone modellerinde anten değişiyor!

2019 iPhone modellerinde anten değişiyor!

0

Apple yeni nesil iPhone modelleri üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Telefonlarla ilgili birçok dedikodu şimdiye kadar gün yüzüne çıktı. Bunlardan en önemlisi hiç kuşkusuz 5G teknolojisine sahip olmayacak olmaları. Ancak, 2019 iPhone modelleri şimdi anten değişikliği ile gündeme geldi.

2019 iPhone modelleri farklı bir antenle gelecek

Rakipleri 5G üzerindeki çalışmalarını sürdürürken, Apple cephesinde bu konuyla ilgili farklı bir çalışma yapılıyor. Ünlü analist Ming-Chi Kuo’ya göre yeni anten yapısıyla 5G hızından daha verimli sonuçlar elde edebilir.

Kuo, mevcut LCP (Likit Kristal Polimer) teknolojisinin kısıtlamaları ve üretim sorunları nedeniyle iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR antenlerinin RF performansını sınırladığına inanıyor.

Apple şimdilik 2019 iPhone modelleri için MPI malzemesine geçiş konusunda kararsız olsa da Kuo, LCP’nin yeni iPhone modellerindeki 5G antenlerinin birincil malzemesi olacağını öngörüyor. Kuo ayrıca Apple’ın gelecekteki iPad modellerinde 2019’un dördüncü çeyreğinden başlayarak LCP malzemesini kullanmasını beklediğini de paylaştı.

Geçen ay sadece Tayvan medyası tarafından görülen ayrı bir araştırma notunda Kuo, 2019 ve 2020’de tanıtılacak 11 ve 12.9 inç boyutunda iki yeni iPad Pro modelinin tanıtılacağını ve LCP antenlere sahip olarak gelebileceği de notlarının arasında yer alıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz