Ana Sayfa Apple iPhone X ekranı ücretsiz olarak nasıl değiştirilir?

iPhone X ekranı ücretsiz olarak nasıl değiştirilir?

0

iPhone X ekranı dokunmatiğinde bir sorun mu yaşıyorsunuz? Ya da ekran kendi kendine dokunmatiği harekete mi geçiriyor? iPhone X ekranınızın ücretsiz olarak değiştirilip değiştirilemeyeceğini kontrol etmek için okumaya devam edebilirsiniz. 

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/05/iphone-gece-modu-nasil-yapilir/]

iPhone X ekranı ücretsiz olarak nasıl değiştirilir?

Apple, belirli dokunmatik sorunu yaşayan iPhone X kullanıcılarına ücretsiz ekran değişim programını duyurdu. Program, üç yıl boyunca geçerli olacak ve kullanıcılar garantileri bitse dahi hizmetten yararlanabilecekler.

Apple, iPhone Modellerin Üretimini %10 Azalttı

Ayrıca önceden benzer bir sorunu yaşadıysanız ve bununla ilgili Apple’a bir ödeme yaptıysanız para iadesi alabileceksiniz.

Ekranınız ile ilgili bir sorun yaşıyor ve bunu düzeltmek istiyorsanız tek yapmanız gereken size en yakın Apple Store’a gitmek veya Apple Premium Reseller servislerine ulaşmak. 

Apple konu ile ilgili: “ Apple, ekran modülündeki bir bileşenin arızalanması nedeniyle bazı iPhone X ekranlarında Touch sorunları yaşanabileceğini belirledi. Etkilenen aygıtlar aşağıdaki davranışları gösterebilir:

  • Ekran veya ekranın bir bölümü dokunmaya tepki vermiyor ya da zaman zaman tepki veriyor
  • Ekran dokunulmadığı halde tepki veriyor

Apple veya bir Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı, uygun aygıtlardaki ekran modülünü ücretsiz olarak değiştirecektir. Bu program, yalnızca söz konusu iPhone modeli için geçerlidir.

Apple, onarımı kısıtlayabilir veya ürünün satın alındığı ülke ya da bölgeyle sınırlayabilir.

Bu Apple programı iPhone X’un standart garanti kapsamını genişletmez.

Ekran modülünüzü değiştirmek için ücret ödediyseniz ve iPhone X’unuzun bu sorundan etkilenmiş olduğunu düşünüyorsanız para iadesi konusunda Apple ile irtibat kurun.

Bu program etkilenen iPhone X aygıtlarını kapsar ve birimin ilk perakende satış tarihinden sonraki 3 yıl boyunca geçerlidir.” dedi.

Söz konusu değişim işlemi Türkiye’de satın alınan iPhone X cihazlar içinde geçerli olacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz