Ana Sayfa Apple iPad için Photoshop CC kayıtları başladı

iPad için Photoshop CC kayıtları başladı

0

Geçtiğimiz senenin Ekim ayında düzenlenen konferansta açıklamada bulunan Adobe, iPad için Photoshop CC üzerinde çalıştıklarını doğrulamıştı. Uygulamanın 2019 yılında çıkacağını belirten Adobe, bugün beta kayıtlarını almaya başladı. Beta sürecinin başarılı geçmesi durumunda tam sürüm, yakında tüm kullanıcılara ulaşabilir.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/01/macos-aperture-uygulamasi-icin-yolun-sonu-gorundu/]

iPad için Photoshop beta kayıtları başladı

Dün gece Creative Cloud kullanıcılarına bir mail atan Adobe, kullanıcıların isterlerse iPad için Photoshop CC beta programına dahil olabileceklerini belirtti.

Adobe’un verdiği bağlantıya tıklayan kullanıcılar bir Google Form sayfası ile karşılaşıyorlar. Formda isim soyismi bilgilerinin yanı sıra, beta programına neden kayıt olmak istendiği gibi ilginç sorular soruluyor. Görünen o ki Adobe, kayıt olan kişiler arasından seçim yapacak ve sadece belirli kişilere Photoshop CC  beta kullanım hakkı tanıyacak.

Ancak Photoshop CC uygulamasının detayları, beta davetiyelerinin ne zaman gönderileceği henüz belirsiz. Adobe, Ekim ayında yaptığı konferansta söz konusu uygulamanın birebir Photoshop deneyimini yansıtmaya çalışacağını, ayrıca dokunmatik ekranlara özel yenilikler sunacağını belirtmişti. Ancak şirket, bunun dışında detaylar vermekten kaçınmıştı.

Adobe yaptığı kısa açıklamada: “Gerçek Photoshop iPad’e geliyor. Böylece gerçek olmayan şeyler oluşturabileceksiniz. Bilinen tüm masaüstü araçlarınız parmaklarınızın ucunda olacak. Katmanlar? Hepsi burada. Çözünürlük? Fark yok. Masaüstünüzde veya iPad’inizde çalışıyor olun, hiç bir fark hissetmeyeceksiniz.” dedi.

Eğer siz de Creative Cloud sistemine üyeyseniz ve iPad için Photoshop CC beta uygulamasından yararlanmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz