Ana Sayfa Haberler WatchOS 5.2.1 çıktı!

WatchOS 5.2.1 çıktı!

0
watchOS 5.1 Beta

Apple’ın merakla beklenen watchOS 5.2.1 güncellemesi en sonunda kullanıcılara sunuldu. Bu güncelleme Apple Watch’lara AirPods desteği getiren watchOS 5.2 güncellemesinden 1 ay kadar sonra geliyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/13/ios-12-3-cikti-iste-yenilikler/]

WatchOS 5.2.1 neler sünüyor?

Siz de güncellemeyi yüklemek istiyorsanız iPhone’unuzda bulunan Watch uygulamasını açın. Ardından Genel>Yazılım Güncelleme kısmına dokunarak güncellemeyi indirebilirsiniz. Güncelleme için pilinizin yüzde 50 üzerinde olması ve cihazınızın şarj aletine bağlı olması gerekiyor. Yeni WatchOS sürümü, bir önceki sürümü destekleyen tüm Apple Watch’lar tarafından destekleniyor.

watchOS 5.1 Renkli Saat Kadranı

WatchOS 5.2.1 daha çok hata gidermeleri ve performans iyileştirmeleri üzerine odaklanıyor. Güncelleme ile birlikte Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, İzlanda, Polonya ve Slovakya ülkelerindeki kullanıcılar EKG özelliğini kullanabilecek. Ayrıca güncelleme Pride saat arayüzünü değiştiriyor. Saatin arayüzü üç farklı biçimde kullanılabiliyor.

Güncelleme bunun dışında bir yenilik içermiyor. Önemli özelliklerin Haziran ayında yapılacak WWDC19’da tanıtılması bekleniyor. WWDC19 ile birlikte watchOS 6 tanıtılacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz