Ana Sayfa Apple MacOS Mojave 10.14.6 beta 1 çıktı

MacOS Mojave 10.14.6 beta 1 çıktı

0

Apple dün akşam saatlerinde MacOS Mojave 10.14.6 beta 1 sürümünü tüm geliştiricilere sundu. Bu, MacOS 10.14.5 tam sürümünden iki gün sonrasına denk geliyor. Söz konusu güncelleme MacOS 10.14 destekleyen tüm cihazlar tarafından destekleniyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/15/adobe-urunleri-kullananlara-dava-acilabilir/]

MacOS Mojave 10.14.6 beta 1 geliştiriciler için çıktı

Eğer siz de geliştirici hesabına sahipseniz ve gerekli beta profilleri Mac cihazınızda yüklü ise  güncellemeyi Sistem Tercihleri> Yazılım Güncelleme kısmından indirebilirsiniz.

Güncellemenin halka açık beta sürümünün ise bir kaç hafta içerisinde yayınlanması bekleniyor. Siz de halka açık beta sürümünden yararlanmak istiyorsanız güncellemenin halka açık beta sürümü çıktığında beta.apple.com sitesine girerek gerekli profilleri Mac cihazınıza yükleyebilirsiniz. Böylece tüm halka açık beta sürümlerinden yararlanan ilk kullanıcılardan biri olabilirsiniz.

Güncelleme çeşitli hata gidermeleri ve performans iyileştirmeleri içeriyor. Güncelleme bunun dışında bir yenilik içermiyor.

MacOS 10.15 sürümünün ve önemli yeniliklerin 4-7 Haziran arasında yapılacak WWDC19’da tanıtılması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz