Ana Sayfa Haberler WatchOS 5.3 beta 1 çıktı!

WatchOS 5.3 beta 1 çıktı!

0

WatchOS 5.3 beta 1 sürümü geliştirici hesabına sahip kullanıcılar için çıktı. Bu, tam sürümü yayınlanan WatchOS 5.2.1 sürümünden iki gün sonrasına denk geliyor. 

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/15/ios-12-4-beta-1-cikti/]

WatchOS 5.3 beta 1 geliştiriciler için çıktı

Siz de güncellemeyi yüklemek istiyorsanız  ve geliştirici hesabı ile profiline sahipseniz iPhone’unuzda bulunan Watch uygulamasını açın. Ardından Genel>Yazılım Güncelleme kısmına dokunarak güncellemeyi indirebilirsiniz. Güncelleme için pilinizin yüzde 50 üzerinde olması ve cihazınızın şarj aletine bağlı olması gerekiyor. Yeni WatchOS sürümü, bir önceki sürümü destekleyen tüm Apple Watch’lar tarafından destekleniyor.

Geliştirici hesabına sahip değilseniz ancak yine de beta sürümünü kullanmak istiyorsanız bir süre beklemeniz gerekiyor. Halka açık beta sürümünün yakın zamanda yayınlanması bekleniyor. Halka açık beta sürümü çıktığında beta.apple.com hesabına girer ve yönergeleri takip ederseniz, profili kolaylıkla iOS cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. Böylece tüm halka açık beta sürümlerine ilk erişen kullanıcılardan olabilirsiniz.

WatchOS 5.3 beta 1 daha çok hata gidermeleri ve performans iyileştirmeleri üzerine odaklanıyor. Güncellemede bunun dışında bir yenilik göze çarpmıyor. Bir önceki sürüm olan WatchOS 5.2.1 tam sürümü ile bazı Avrupa ülkelerinde EKG özelliği aktif olmuştu. Ayrıca Pride saat arayüzü değişerek üç farklı moda izin verir hale gelmişti.

Önemli özelliklerin Haziran ayında yapılacak WWDC19’da tanıtılması bekleniyor. WWDC19 ile birlikte watchOS 6 tanıtılacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz