Ana Sayfa Apple MacOS Apple Music ve TV uygulaması ortaya çıktı!

MacOS Apple Music ve TV uygulaması ortaya çıktı!

0

MacOS’in yeni sürümünün önümüzdeki hafta yapılacak olan WWDC19’da tanıtılması bekleniyor. Bu sürüm ile birlikte işletim sistemine bir çok yeni özelliğin ve bir çok yeni uygulamanın gelmesi bekleniyor. Ortaya çıkan son raporda Apple Music ve TV uygulamasının ekran görüntüleri ortaya çıktı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/29/ios-13-ile-ilgili-onemli-bilgiler-ortaya-cikti/]

Apple Music ve TV uygulaması geliyor!

Daha önce de haberini yaptığımız üzere iTunes uygulaması bir çok parçaya bölünecek. Uygulamanın içerisindeki film satın alma ve kiralama bölümü TV uygulaması aracılığı ile, müzik satın alma ve kiralama kısmı ise Müzik uygulaması ile kullanıcıların hizmetinde olacak. iTunes ise sadece bilgisayar ile telefon arasındaki bağlantıyı sağlamaya yönelik bir uygulama olarak hayatına devam edecek. 

9to5Mac’in yayınladığı son raporda yeni Apple Music ve TV uygulamasının ekran görüntüleri ortaya çıktı. Buna göre Müzik uygulamasındaki “Sizin İçin”, “Keşfet” ve “Radyo” kısımları sol taraftaki çubukta yer alacak. Müziği durdur, ileri al ve geri al seçenekleri ise uygulamanın üst tarafında konumlandırılacak.

TV uygulaması da Müzik uygulamasındakine benzer bir tasarıma sahip olacak ve “Şimdi İzle”, “Filmler” ve “Kütüphane” gibi menüler uygulamanın üst tarafında yer alacak. “Son Eklenenler” ve “İndirilenler” gibi menüler ise uygulamanın sol tarafındaki çubukta görünecek.

Söz konusu özelliklerin ve daha fazlasının önümüzdeki hafta Pazartesi akşamı yapılacak olan WWDC19 Konferansı’nda tanıtılması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz