Ana Sayfa Apple 3.5 TL’ye Apple Music almak!

3.5 TL’ye Apple Music almak!

0

Apple kullanıcıları, hem Apple servislerinden hem de AppStore, iTunes gibi mecralarından ücretli servis veya uygulamalar erişebiliyor. Bu videoda, aile paylaşımı nasıl açılır sorusu ile nasıl daha uygun fiyata yararlanabileceğimizi anlattık!

Aile paylaşımı ile her şey daha uygun fiyatlı!

Aile paylaşımı, Apple’ın kullanıcılara sunduğu en güzel imkanlardan. Aile paylaşımının ayarlanması ile beraber maksimum 6 kişi bir araya gelerek iTunes, Apple Books ve App Store’dan satın alınan öğeleri, Apple Music Aile Aboneliğini ve iCloud saklama alanı planını paylaşabilir. Aile Paylaşımı ile aile üyeleri fotoğraf albümlerini, takvimleri ve anımsatıcıları paylaşabilir, hatta kaybolan aygıtlarının bulunması için birbirlerine yardımcı olabilir. Peki, aile üyeliği nasıl açılır?

Aile Paylaşımı nasıl açılır?

  1. Ayarlar kısmından adınıza dokunun.
  2. Aile Paylaşımını ayarla seçeceğine dokunun
  3. Aile paylaşımı ayarlarınızı ayarlayın.
  4. 6 kişiye kadar Apple kullanıcılarını davet edin.

Aile paylaşımını ayarlamak bu kadar kolay. 6 kişiye kadar Apple kullanıcısı davet etmeseniz bile davet edilen kişileri ve diğer ayarları daha sonra çok rahat bir şekilde yapabileceksiniz.

Aile paylaşımı, Apple tarafından uzun zamandır kullanıcılara sunulan en büyük rahatlıklardan birisi. 6 kişi veya daha az sayıda kullanıcı bir araya gelerek iTunes, Apple Books ve App Store’dan satın alınan öğeleri, Apple Music Aile Aboneliğini ve iCloud saklama alanı planını paylaşabilmesi hem kullanım olarak hemde bütçe olarak kullanıcıları büyük oranda ferahlatıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz